Урочисте вручення дипломів бакалаврам факультету інформаційних технологій

1 липня 2024 року
28 червня 2024 року в актовій залі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам факультету інформаційних технологій. Це був незабутній день для всіх випускників, їхніх батьків, друзів, викладачів та наставників.

Цього року випускниками факультету стало аж 233 студента, що навчалися за 6-ма освітніми програмами. Випускники освітніх програм “Інженерія програмного забезпечення”, “Комп`ютерні науки”, “Комп`ютерна інженерія”, “Кібербезпека”, “Економічна кібернетика” та “Цифрова Економіка” завершили свій навчальний шлях і отримали довгоочікуваний диплом бакалавра. 

Розпочався захід із згадки про випускників і викладачів, які захищають нашу країну на фронті. Згадали імена тих, хто віддав своє життя за свободу України, а також тих, хто зараз стоїть на захисті нашої Батьківщини. Ведучі висловили глибоку вдячність всім воїнам та запросили присутніх вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Офіційне відкриття церемонії відбулося виконанням Гімну України лауреаткою міжнародних конкурсів, викладачкою кафедри культурології Владиславою Володимирівною Чайкою.

З вітальним словом до випускників звернулась людина, яка зростила не одне покоління фахівців високого рівня, доктор педагогічних наук, професор, декан факультету інформаційних технологій Олена Григорівна Глазунова, яка не лише привітала усіх випускників, а й побажала їм успішної здачі ЄВІ та продовження навчання в магістратурі.

До привітання випускників приєднався ректор університету, доктор економічних наук, професор Ткачук Вадим Анатолійович. Ректор університету висловив щирі вітання та побажання випускникам, наголошуючи на важливості знань і навичок, які студенти здобули під час навчання.

Також з вітальними словами до випускників звертались завідувачі випускових кафедр кафедр, наставники академічних груп, а головне запрошені гості, які вручили дипломи випускникам факультету.

Після вітальних слів настав час головної частини церемонії а саме вручення дипломів бакалавра. Зі сцени лунали імена випускників, які виходили на сцену під оплески присутніх. Це був хвилюючий момент для кожного з них, адже диплом став символом успішного завершення важливого етапу в їхньому житті.

Церемонію доповнили музичні виступи та танцювальні номери, які створили святкову атмосферу та подарували всім присутнім незабутні емоції. До святкових привітань долучились студенти факультету Анастасія Ворчак, Лілія Іванглоу, Дарина Степаненко, хореографічний ансамбель “Сузір’я ритмів” під керівництвом В’ячеслава Бурзинкова та солісти мистецької студії 7 сходинок під керівництвом народного артиста України, професора кафедри культурології Романа Рудого.

На завершення церемонії випускники звернулися до присутніх з прощальними словами, від імені всіх випускників до вітального слова на сцену запросили Дмитра Петриченка, випускника спеціальності “Інженерія програмного забезпечення”, висловивши вдячність викладачам, батькам і одногрупникам за підтримку протягом усіх років навчання, Дмитро висловив впевненість у тому, що знання, отримані в університеті, допоможуть їм досягти нових вершин і на завершення пролунало найміцніша фраза сьогодення “Слава Україні!”

На останок, випускників було запрошено для традиційного-фінального фото на сходах перед головним корпусом НУБіП України!

Цей день залишиться в пам'яті випускників як одна з найважливіших подій у їхньому житті. Вітаємо всіх бакалаврів факультету інформаційних технологій НУБіП України та бажаємо їм успіхів у майбутніх починаннях!

 

Валентина Корольчук,
заступник декана факультету інформаційних технологій
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook