Офіційно: Вадима Ткачука обрано ректором Національного університету біоресурсів і природокористування України!

29 травня 2024 року

29 травня 2024 року відбулося засідання Організаційного комітету з виборів ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, на якому були підбиті підсумки та оголошені офіційні результати голосування.

Голова Виборчої комісії декан факультету ветеринарної медицини академік Микола Цвіліховський передав до Оркгомітету протокол засідання про результати голосування. У ньому зафіксовано три ключові моменти.

Перший - вибори ректора НУБіП України відбулися, адже участь в голосуванні взяли 2659 виборців з 2809, серед яких науково-педагогічні працівники, співробітники та студенти базового закладу і відокремлених підрозділів.

Друге – заяви, скарги від кандидатів, спостерігачів не надходили.

І третє – власне результати голосування. Кандидат в ректори, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, доктор економічних наук, професор Вадим Ткачук отримав 2339 голосів, що складає 83,3% від кількості виборців. А отже, він обраний новим ректором НУБіП України.

Згідно з чинним законодавством, необхідні документи передані до Міністерства освіти і науки України для оформлення контракту, зазначила у заключному слові голова Організаційного комітету проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха.

З протоколами засідань можна познайомитися у розділі Вибори ректора 2024 на офіційному сайті університету.

Пресслужба

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook