Нагородження переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей - членів наукових гуртків кафедри глобальної економіки

27 травня 2023, 9:30
НУБіП України

    Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 р. № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» та наказу ректора НУБіП України від 13 березня 2023 року № 201 в НУБіП України оголошено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році.
     В конкурсі брали участь студенти ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в кількості 34 особи.
    В результаті проведення підсумків Конкурсу визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, зокрема з ОП "Міжнародна економіка":

    1 місце – Свенціцька Тетяна Вікторівна, староста наукового студентського гуртка "Міжнародна економіка" - «Торговельна економічна політика в умовах європейської інтеграції», керівник к.е.н., доцент Кірейцева О.В. – 97 балів.
     2 місце – Скороход Владислава Едуардівна, член наукового гуртка "Глобалізація та європейська інтеграція" - «Розвиток європейської інтеграції України», керівник к.е.н., доцент Михальчишина Л.Г. – 95 балів.

   3 місце – Сохан Іван Володимирович, член наукового студентського гуртка "Глобалізація та європейська інтеграція" «Розвиток агропродовольчого ринку в контексті інтеграції з Європейським Союзом», керівник к.е.н., доцент Кірейцева О.В. – 93 бали.

       На урочистому зібранні колективу економічного факультету, присвяченому 125-річчю НУБіП України, переможці були відзначені подяками, їм вручені дипломи.

Вітаємо наших переможців і бажаємо нових звершень у наукових дослідженнях.

Лариса Михальчишина, доцент кафедри глобальної економіки
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook