Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2025/2026 н.р.
|
ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Обов’язкові компоненти ОПП
|
|||
|
ОК
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОК1
|
Професійна комунікація іноземною мовою
|
||
|
ОК 2
|
Методологія і організація наукових досліджень
|
||
|
ОК 3
|
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму
|
||
|
ОК 4
|
Сервісологія
|
||
|
ОК 5
|
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві
|
||
|
ОК 6
|
Стратегічний маркетинг у готельно-ресторанному господарстві
|
||
|
ОК 7
|
Діджиталізація в готельно-ресторанному господарстві
|
||
|
ОК 8
|
Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи
|
||
|
ОК 9
|
Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи
|
||
|
ОК 10
|
Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві
|
||
|
Вибіркові компоненти ОПП
|
|||
|
ВК 1
|
Господарське право
|
![]() |
|
|
ВК 2
|
Інтелектуальна власність
|
![]() |
|
|
ВК 3
|
Міжнародне право
|
![]() |
|
|
ВК 4
|
Revenue-менеджмент
|
||
|
ВК 5
|
Діловий етикет
|
||
|
ВК 6
|
Психологія управління
|
![]() |
|
|
ВК 7
|
Івент-менеджмент
|
||
|
ВК 8
|
Кроскультурний менеджмент
|
||
|
ВК 9
|
Курортна справа
|
![]() |
|
|
ВК 10
|
Бренд-менеджмент
|
||
|
ВК 11
|
Маркетинг в малому бізнесі
|
![]() |
|
|
ВК 12
|
Сільський зелений туризм
|
||
|
ВК 13
|
Психологія конфлікту
|
![]() |
|
|
ВК 14
|
Міжнародний ринок туристичних послуг
|
||
|
ВК 15
|
Інновації в готельно-ресторанній справі
|
||
|
ВК 16
|
HR-менеджмент готелів і ресторанів
|
||
|
|
|
|
|
|
Програма виробничої (переддипломної) практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи підготовки фахівців освітнього ступеня «магістр» галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
