Грудневі наукові зустрічі: ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців»

7 December 2019, 16:45

Кафедра теорії та історії держави і права не зраджує своїм традиціям. 05 грудня 2019 р. уже в котре під її егідою в стінах юридичного факультету НУБіП  України відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців». На участь в цій конференції було подано понад 120 заявок.  Студентська молодь та молоді науковці з усієї України виявили бажання взяти участь в даному науковому заході, серед яких левову частку становили наукові розвідки саме наших студентів 1-5 курсів.

З вітальним словом перед юними дослідниками виступила заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна.

 

Потім слово було надано юним колегам, які представили результати своїх наукових пошуків. Серед них були як досвідчені доповідачі (Марина Руда, Вікторія Червона, Настасія Банкерт, Олександра Шейко, Марія Бутіна, Анастасія Василевська, Анна Федорович та ін.), так і першокурсники-дебютанти (Ельдар Вертецький, Катерина Подсвірова,  Інна Декусар, Богдан Михайленко та ін.).

 

Після завершення конференції годинник розпочав новий часовий відлік до наступної конференції. Ми з нетерпінням чекаємо, коли знову зберемося в такому дружньому тісному колі. Наснаги Вам в наукових дослідженнях та при написанні тез, статей, доповідей.

До нової зустрічі в 2020 році!

 

Людмила Протосавіцька,

доцент кафедри теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook