Календар подій

7.03.2022 – 13.03.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.03.2022

Університет на 12-й день війни

7 березня 2022 року

Колектив з прикрістю зустрів звістку про початок війни. Частина співробітників та студентів пішли до лав Збройних Сил України, багато - до територіальної оборони...Ректорат, штаб оборони контролює всі навчальні корпуси та гуртожитки, відокремлені структурні підрозділи та навчально-дослідні господарства. 

Увага! Вимушені канікули триватимуть до 14 березня!

7 березня 2022 року

     У зв'язку з військовою агресією проти України, запровадженням воєнного стану на всій території держави у Національному університеті біоресурсів і природокористування України оголошено канікули до 14 березня 2022 року. 

Вівторок
8.03.2022

Увага! Пункти здачі крові для захисників та захисниць України

8 березня 2022, 9:15

 Шановні викладачі та студенти звертаємось до Вас з проханням, стати донором крові для захисників і захисниць України!  

ОНП PhD: виконання професійних завдань щодо проходження акредитацій

8 березня 2022 року

    Непоправне вторгнення загарбницької Росії на територію України 24 лютого внесло для всіх співробітників, науково-педагогічних працівників, аспірантів та студентів університету свої сумні корективи. Минули ті часи коли українці вважали себе безсилими щось змінити. 

Середа
9.03.2022

Ректорат: відновлюємо навчальний процес в змішаному дистанційному режимі з 14 березня

9 березня 2022 року

9 березня 2022 року відбулося засідання ректорату, присвячене аналізу поточної ситуації та плануванню подільної діяльності університету в умовах воєнного стану. 

Ректорат, вчена рада, профспілка та студентство вирішили надати фінансову допомогу Збройним Силам України

9 березня 2022 року

9 березня 2022 року ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України, профспілка, Студентська організація прийняли спільне рішення про підтримку Збройних Сил України.  

9 березня - річниця від дня народження Великого Кобзаря

9 березня 2022 року

Свою Укрáїну любіть.Любіть її… во врем’я люте,В остатню, тяжкую минутуЗа неї Господа моліть. 

Четвер
10.03.2022

Організований початок дистанційного навчання на порядку денному наради з начальниками відділів

10 березня 2022 року

Незважаючи на складні умови воєнного стану, життя в університеті активно вирує. Зокрема, 10 березня у онлайн-форматі відбулася робоча нарада проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука з керівниками відділів. 

П'ятниця
11.03.2022

Кафедра психології надає допомогу в умовах воєнного стану

11 березня 2022 року

     Дорогі українці, війна, що випала на нашу долю, – важке випробування, яке породжує комплекс почуттів та емоцій. Одні з них допомагають мобілізуватись і діяти – рятувати близьких, виживати самим, захищати країну. Другі – об’єднуються у комплекси страхів. 

Організоване продовження навчання та завершення навчального року – головна тема наради із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ

11 березня 2022 року

11 березня 2022 року під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася перша в умовах військового стану нарада із заступниками деканів факультетів та директорів навчально-наукових інститутів з навчальної роботи та керівниками підрозділів, підпорядкованих про 

Засідання кафедри міжнародних відносин і суспільних наук: готові до відновлення навчання з 14 березня

11 березня 2022 року

   Незважаючи на всі перешкоди, викликані російським нападом на Україну,  

Розширений директорат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянув нагальні питання життєдіяльності інституту в умовах воєнного стану

11 березня 2022 року

У відповідності до рішень ректорату та доручень ректора Станіслава Ніколаєнка ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження провів розширене засідання, на якому обговорили низку питань, пов`язаних з корективами навчального процесу, налагодженням комінікації між викладачами та студентами в умовах віроломної агресії російських військ.  

Всеукраїнська науково-практична конференція «Управління професійними ризиками в землеустрої в умовах дерегуляції»

11 березня 2022, 0:00

     Всеукраїнська науково-практична конференція «Управління професійними ризиками в землеустрої в умовах дерегуляції» з нагоди святкування Дня землевпорядника (ф-т землевпорядкування, ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України», Асоціація «Земельна спілка України»).  

З думкою про майбутнє: адміністративна нарада гуманітаріїв

11 березня 2022 року

   Навіть у такий складний воєнний час гуманітарно-педагогічний факультет намагається підтримувати зв'язок та комунікацію між членами професорсько-викладацького і студентського колективів. 

Навчальний процес, фінансова ситуація та оплата праці, діяльність навчально-дослідних господарств – у фокусі оперативної наради

11 березня 2022 року

11 березня 2022 року відбулася оперативна нарада, присвячена поточній ситуацій, готовності до відновлення навчального процесу з 14 березня, фінансовим та організаційним питанням. У ній взяли участь всі проректори та провідні начальники відділів. 

Субота, неділя
12-13.03.2022

Університет дякує партнерам і друзям за благодійну продовольчу допомогу

12 березня 2022 року

   Університет отримав благодійну продовольчу допомогу, яка надійшла за сприяння фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України, її очільниці Юлії  Тимошенко та народного депутата України Івана 

Засідання старостату на гуманітарно-педагогічному факультеті: в єдності - наша сила!

12 березня 2022 року

А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.Ліна Костенко 

Проректор Вадим Ткачук: фінансова ситуація в університеті контрольована

12 березня 2022 року

     З розв’язанням Росією війни проти України, запровадженням воєнного стану в нашій державі, оголошенням вимушених канікул в закладах вищої освіти, частковим від’їздом викладачів та студентів в більш безпечні регіони, героїчною обороною столиці Збройними Силами України логічним є запитання щодо фіна 

Розширений директорат ННІ лісового і садово-паркового господарства: відновлюємо навчальний процес

12 березня 2022 року

11.03.2022 року відбулося розширене засідання директорату ННІ лісового і садово-паркового господарства за участі науково-педагогічних працівників. 

На факультеті ветеринарної медицини відбулася нарада із завідувачами кафедр

12 березня 2022 року

     Навіть у цей непростий для нашої країни час факультет ветеринарної медицини підтримує регулярний зв'язок та комунікації між викладачами і студентами, адже саме зараз важливою є підтримка один одного! 

Спілка ректорів України запропонувала додаткові кроки щодо збереження системи вищої освіти

12 березня 2022 року

 12 березня 2022 року Спілка ректорів України розглянула ситуацію у вищій школі в умовах воєнного стану. Включившись у супротив проти окупанта, заклади вищої освіти разом з усією країною з першого дня російської агресії боронять державу, наші кордони. 

PhD: крокуємо до перемоги разом

12 березня 2022 року

     Ніби вічність триває черговий день спротиву українського народу проти орди чужинців, які зайшли на рідну землю та розв’язали війну. Незважаючи нінащо, ректорат університету продовжує працювати та створює всі можливі умови для навчання не лише студентів, а й аспірантів. 

Спілка ректорів України висловила підтримку Президенту, Збройним Силам та закликала академічну спільноту фінансово допомогти війську

13 березня 2022 року

 12 березня 2022 року Президія Спілки ректорів України підтримала Президента, Кабінет Міністрів, Верховну Раду, Збройні Сили України в боротьбі з російськими загарбниками.  

На факультеті ветеринарної медицини відбулася нарада зі старостами студентських груп

13 березня 2022 року

     Навіть у цей важкий для нашої країни час, факультет ветеринарної медицини підтримує постійний зв'язок та комунікацію зі студентами!     11 березня відбулося засідання старостату 

Спілка ректорів України засудила дії Ради ректорів Росії та Білорусі щодо підтримки військової агресії проти нашої держави

13 березня 2022 року

 12 березня 2022 року на розширеному засіданні Президії Спілка ректорів України засудила дії Ради ректорів Росії, Білорусі, які ганебно підтримали військову агресію проти України.  

На засіданні деканату економічного факультету розглянули питання життєдіяльності факультету в умовах воєнного стану

13 березня 2022 року

     11 березня на економічному факультеті відбулося засідання деканату на якому обговорили низку питань, пов`язаних з корективами навчального процесу, налагодженням комунікації між викладачами та студентами в умовах воєнного стану. 

УВАГА! З 14 березня 2022 року в університеті продовжаться навчальні заняття (за розкладом знаменника) у дистанційному форматі

13 березня 2022 року

До уваги усіх студентів та викладачів університету! З 14 березня 2022 року за РОЗКЛАДОМ ЗНАМЕННИКА< 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook