Календар подій

6.12.2021 – 12.12.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.12.2021

Триває захист магістерських робіт з публічного управління та адміністрування

6 грудня 2021 року

      З 1 по 7 грудня 2021 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України відбуваються захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». 

6 грудня – День Збройних Сил України

6 грудня 2021 року

    Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6 грудня 1991 р. «Про Збройні Сили України». 

Кафедра фізичного виховання НУБіП України долучилася до проекту: «Здорові діти – здорова нація. Інновації в фізичній культурі» фото

6 грудня 2021 року

     4-5 грудня під патронатом Міністерства освіти і науки України, Комітету фізичного виховання та спорту МОН України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» у партнерстві з Рухом О. 

Очне навчання на юридичному факультеті: максимально відпрацювати soft skills та hard skills

6 грудня 2021 року

     Заклади вищої освіти, які мають намір зайняти перші позиції у рейтингових списках, завжди опікуються питаннями удосконалення організації навчального процесу. 

Європейська Комісія оголосила новий конкурс Програми Еразмус+ на 2022 рік, бюджет конкурсу - €3.9 млрд

6 грудня 2021 року

    24 листопада 2021 р. Європейська Комісія оголосила новий конкурс Програми Еразмус+ на 2022 рік, прийнявши Щорічну Програму – Annual Work Programme 2022. 

Круглий стіл «Шляхи удосконалення підготовки докторів філософії зі спеціальності 151- Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

6 грудня 2021 року

    В університеті в поточному навчальному році активно розпочалась акредитація освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії. Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. 

Міжнародний вебінар «Актуальні конкурси за напрямом «Клімат і охорона навколишнього середовища». Пошук партнерів» у НУБіП України

6 грудня 2021 року

     З метою участі у конкурсі проєктних заявок програми Horizon Europe та інших міжнародних і вітчизняних конкурсах Національним контактним пунктом «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище (включаючи відповідні місії та партнерства)» на базі Націо 

Для студентів факультету харчових технологій провели тренінг з упередження вживання наркотиків

6 грудня 2021 року

     3 грудня 2021 року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» за ініціативи відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та підтримки факультету харчових технологій та управління якістю продук 

Студентка юридичного факультету Валерія Мустафіна – чемпіонка Європи 2021 року з класичного пауерліфтингу

6 грудня 2021 року

     З 3 по 12 грудня 2021 року в місті Västerås (Швеція) проходить чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу серед дорослих, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат (ІІ ранг). 

В університеті віншували захисників України фото

6 грудня 2021 року

     Сьогодні, у День Збройних Сил України, країна вшановує своїх захисників. Цьогоріч вони відзначають своє 30-річчя. Українська армія пройшла складний і тернистий шлях становлення, можна сказати, навіть відродження. 

Жіноча збірна НУБіП України з футзалу – бронзові призерки чемпіонату міста Києва серед жіночих команд фото

6 грудня 2021 року

     4 грудня 2021 року в спортивному комплексі КНУ ім. 

Успішна атестація Криміналістичної лабораторії та Юридичної клініки юридичного факультету

6 грудня 2021 року

     30 листопада 2021 р на базі юридичного факультету було проведено атестацію Юридичної клініки та Криміналістичної лабораторії, які створені з метою підвищення якості освіти та формування у студентів професійних практичних навичок та умінь.   

Ректорат: завершення навчального семестру і підготовка до звітної кампанії

6 грудня 2021 року

     6 грудня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Підведено підсумки діяльності гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології» в 2021 році

6 грудня 2021 року

     З метою підведення підсумків діяльності студентського наукового гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології» на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. 

Вівторок
7.12.2021

Агрокебети запрошують на відкриту гостьову лекцію з питань фінансування агробізнесу

7 грудня 2021, 10:10

07 грудня 2021 р. о 10:10 запрошуємо на відкриту гостьову лекцію за участю золотого партнера проєкту «Агрокебети» - компанії Bayer!Тема лекції: «Можливості фінансування агробізнесу: 1% вексель Bayer» 

Вітаємо зі Всесвітнім днем української хустки!

7 грудня 2021 року

Те знає кожна господиня – Тернова хустка – справжня БерегиняДівоцтва, щастя і родини,Бо особлива сила є в тім клаптику тканини. 

Симиренківські читання 2021 — синергія освіти, науки та бізнесу

7 грудня 2021 року

     Всеукраїнська науково-практична конференція VI Симиренківські читання «Садівництво: освіта та виклики сучасності» зібрала у Києві 30 листопада-1 грудня 2021 року понад 130 представників бізнесу, освітян, науковців, студентів, фермерів — усіх, хто не байдужий до розвитку українського садівництва. 

Розпочато новий спільний проєкт ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з Малою академією наук

7 грудня 2021 року

    Хоча рік математичної освіти в Україні добігає свого завершення, рівень активності у різних математичних конкурсах, пов’язаних з вивченням та популяризацією математики залишається досить високим.    Кафедра вищої та прикладної математи 

Лабораторії факультету захисту рослин, біотехнологій та екології вдало пройшли атестацію

7 грудня 2021 року

     01 грудня 2021 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбулася атестація лабораторій. 

Особливості дослідження ґрунтів за вивчення студентами агробіологічного факультету навчальної дисципліни «агрофізика»

7 грудня 2021 року

Ґрунт один із важливих об’єктів дослідження в агрофізиці, ключова складова продукційного процесу для рослин. 

Чемпіонат світу з текболу (настільний футбол)

7 грудня 2021, 0:00

  Участь у чемпіонаті світу візьме Анастасія ТЕРЕХ – студентка гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність філологія, магістр 2-го року навчання.     Текбол є новим цікавим видом спорту, на сьогодні ще не визнаним в Ук 

Кафедра лісівництва: «Досвід ведення лісового господарства та охорони лісів від пожеж в Німеччині» фото

7 грудня 2021 року

     2 грудня 2021 року науково-педагогічні працівники кафедри лісівництва Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства провели науково-практичний онлайн-семінар: «Досвід ведення лісового господарства та охорони лісів від пожеж в Німеччині». 

Василь Моісєєв: виставка картин «У ветерана мирний настрій» фото

7 грудня 2021 року

     Під таким гаслом у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця» проходить виставка картин начальника відділу комплексної безпеки та експлуатаційно-технічних засобів об’єктів охорони нашого університету Василя Моісєєва.  

Середа
8.12.2021

Використання сучасних і ефективних методів навчання - запорука набуття магістрами з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами корисного практичного досвіду

8 грудня 2021 року

Здається, нещодавно наші магістри подавали документи для вступу, а вже сьогодні їм залишилося лише захистити випускну роботу. 

Відбувся захист магістерських робіт кадровиків та керівників закладів освіти

8 грудня 2021 року

     30 листопада та 1 грудня 2021 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт магістрами спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління персоналом» заочної форми навчання. 

На факультеті інформаційних технологій проведено атестацію навчальних лабораторій

8 грудня 2021 року

     Незважаючи на негоду, до факультету інформаційних технологій завітала комісія з навчального відділу за участю проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші.  

Діалог ректора зі старостами академічних груп: разом долаємо всі перешкоди

8 грудня 2021 року

7 грудня 2021 року. Актова зала вперше за тривалий період була заповнена студентами. Звісно, з дотриманням санітарних норм, збереженням дистанції. А приводом зібрання стала традиційна зустріч керівництва університету, ректора Станіслава Ніколаєнка зі студентським активом. 

Наукові ініціативи гуманітаріїв: аналізуємо результати, окреслюємо перспективи

8 грудня 2021 року

   07 грудня 2021 за розпорядженням декана гуманітарно-педагогічного факультету від 02.11.2021 №191 «Про підготовку звітів за 2021 р.» на онлайн-засіданні малої наукової ради заслухано звіти про стан виконання ініціативних науково-дослідних робіт. 

Першокурсник Владислав Примаченко: Фізична культура і спорт – це саме життя!

8 грудня 2021 року

Добрий день, Владиславе! Розкажіть, будь ласка, про себе.— Добрий день. Я народився і виріс у с. Лука Таращанського району Київської області. Проживаю з мамою, татом і молодшим братом. 

Кафедра біохімії і фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого запросила на навчання школярів випускного класу Боярської ЗОШ № 1

8 грудня 2021 року

     Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого організувала черговий профорієнтаційний захід на факультеті ветеринарної медицини. 

Енергетики і автоматники спільно з міжнародними партнерами в пошуках вирішення однієї із проблем сучасності

8 грудня 2021 року

     На запрошення польської сторони в період з 1 по 5 грудня 2021 р. в Uniwersytecie Przyrodniczemy w Poznaniu перебували доценти кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. 

Приймальна комісія НУБіП України взяла участь у нараді-семінарі МОН України щодо обговорення новацій Вступної кампанії у 2022 році

8 грудня 2021 року

     Умови вступу на 2022 рік зареєстровано в Міністерстві юстиції (реєстраційний номер №1542/37164 від 26.11.2021), а отже є всі необхідні 

Четвер
9.12.2021

Українська енергетична біржа: участь у тестових торгах студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

9 грудня 2021 року

     Днями для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх освітніх рівнів кафедри організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету були організовані тестові торги стейкхолдером спеціальності – ТОВ «Українською енергетичною біржою». 

Факультет конструювання та дизайну: підбито підсумки наукової роботи

9 грудня 2021 року

     8 грудня 2021 року згідно з наказом ректора НУБіП України від 27 жовтня 2021 року № 1158 відбулося засідання наукової ради факультету конструювання та дизайну, на якому були розглянуті звіти по НДР з державним фінансуванням та за ініціативною тематикою. 

Гостьові лекції на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві – не випадковість, а чітке виконання плану!

9 грудня 2021 року

     Прагнення до ознайомлення з інноваціями, досягненнями в науці, агробізнесі в галузі тваринництва, зокрема промислового свинарства завжди притаманна студентам провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України.   

Механіко-технологічний факультет продовжує співпрацю з організацією імені Фулбрайта в Україні

9 грудня 2021 року

     Завдячуючи тісній співпраці деканату механіко-технологічного факультету та організації імені Фулбрайта в Україні, викладачі та студенти беруть активну участь у проведенні щорічних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, інформаційних зустрічей, які організовує фонд. 

На факультеті ветеринарної медицини відбувається захист магістерських кваліфікаційних робіт

9 грудня 2021 року

     З 6 грудня 2021 року, згідно наказу ректора від 24 вересня 2021 р. 

Студент магістратури з агроінженерії Микола Костянко звітує в рідній школі!

9 грудня 2021 року

     Проведення системних заходів з профорієнтаційної роботи на механіко-технологічному факультеті НУБіП України є одним з першочергових завдань для науково-педагогічних працівників, навчальних працівників, аспірантів та магістрів-дипломників кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені 

Студенти 2 курсу 2 групи факультету ветеринарної медицини раді очному навчанню фото

9 грудня 2021 року

     Нарешті, це сталось! Очне навчання, яке ми так давно чекали. Цікаві пари, історії та розмови з одногрупниками, рідні стіни університету та, звичайно ж, – наші найкращі, шановні викладачі. 

Зустрічі студентства з проректором Сергієм Квашою продовжуються: розмовляли про навчання, естетику студентського життя та здоров’я

9 грудня 2021 року

     Сергій Кваша – проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку вкотре зініціював зустріч із студентами аби почути їх думку, бажання та прохання на пряму. 

П'ятниця
10.12.2021

План проведення відкритих лекцій на факультеті ветеринарної медицини в осінньому семестрі 2021/2022 навчального року виконано в повному обсязі

10 грудня 2021 року

Згідно графіка проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2021/2022 навчального року, на листопад місяць була запланована одна лекція, на грудень – дві. 18 листопада 2021 року відбулася відкрита лекція доктора ветеринарних наук, професора кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. 

Синхронізація поколінь: проректор та мешканці 4 гуртожитку на одній хвилі фото

10 грудня 2021 року

     09 грудня до мешканців 4 гуртожитку, що на Бурмистенка, із дружнім візитом завітали проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша та директор студентського містечка Сергій Стецюк. 

У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено захист кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання

10 грудня 2021 року

У період 1-8 грудня 2021 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями у межах освітньої програми «Лісове господарство», було заслухано захисти 62 кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання, у тому числі 27 робіт студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на ба 

Я знаю свої права: тренінг на гуманітарно-педагогічному факультеті

10 грудня 2021 року

   Сьогодні День прав людини – міжнародне свято, що відзначається за пропозицією Генеральної асамблеї ООН. У зв’язку з цим, на гуманітарно-педагогічному факультеті, з метою сприяння формуванню правового світогляду та правової культури студентів, ознайомлення з основними положеннями Конвенції ООН  

Успішна атестація лабораторій на гуманітарно-педагогічному факультеті

10 грудня 2021 року

    Навчальна, навчально-наукова, виробнича лабораторія - невідмінна складова будь-якого освітнього процесу, адже саме в ній реалізується поглиблення й закріплення теоретичних знань, формування практичних навичок, вмінь та ключових для даного фаху компетентностей. 

Освітня складова підготовки PhD – запорука успішного виконання освітньо-наукової програми

10 грудня 2021 року

     Наразі триває освітній процес підготовки здобувачів третього освітньо-наукового рівня. З 27 вересня триває дистанційне навчання аспірантів першого року денної форми навчання, а з 10 листопада – аспірантів вечірньої та заочної. 

Передноворічне свято агробіологічного факультету - всі навчальні лабораторії успішно атестовані

10 грудня 2021 року

Вже почалось майбуть майбутнє.Оце, либонь, вже почалось…Ліна Костенко 

“Всі повинні бути з книжкою. В ній – знання. Всі повинні працювати” (до 100 річчя від дня народження Л. І. Касьянова)

10 грудня 2021 року

    10 грудня 2021 року виповнюється 100 років від дня народження Касьянова Леоніда Івановича – проректора, доктора економічний наук, професора, життєвий і науковий шлях якого був тісно пов'язаний з нашим славетним університетом. 

У землевпорядників триває захист кваліфікаційних магістерських робіт фото

10 грудня 2021 року

     Традиційно грудень – останній місяць року і час підсумків. Так і у наших магістрів. 

Субота, неділя
11-12.12.2021

60-річчя спортивному туризму в НУБіП України

11 грудня 2021, 16:00

     Запрошуємо на вечір, присвячений 60-ій річниці розвитку спортивного туризму в НУБіП України та 54-річчю заснування Клубу туристів УСГА. 

Офіцери – випускники кафедри військової підготовки – вирушають за місцем призначення фото

11 грудня 2021 року

     Сьогодні в університеті відбулася ще одна урочиста подія, пов’язана зі Збройними Силами України: офіцерами української армії стали ще сім молодих людей – випускників факультету ветеринарної медицини, які закінчили магістратуру університету за спеціальністю «Ветеринарна медицина». 

Наукові здобутки у 2021 році на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології фото

11 грудня 2021 року

     Відповідно до наказу № 1158 від 27.10.2021 р. «Про підготовку звітів про науково-дослідну роботу за 2021 р.» 9 грудня 2021 р. 

Менеджери з управління інноваційною діяльністю та дорадництва успішно захистили кваліфікаційні магістерські роботи

11 грудня 2021 року

     7 грудня 2021 року в ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України проходили захисти магістерських робіт студентів зі спеціальності 073 «Менеджмент» денної і заочної форми навчання за двома освітньо-професійними програмами «Управління інноваційною діяльністю» та «Дорадництво». 

У рамках вивчення дисципліни «Лайф-коучинг», студенти спеціальності «Професійна освіта» відвідали з екскурсією Верховну Раду України

11 грудня 2021 року

     9 грудня 2021 року, студенти спеціальності «Професійна освіта» відвідали з навчально-ознайомлювальною екскурсією єдиний законодавчий орган України - Верховну Раду. 

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет висловив подяку колективу університету

11 грудня 2021 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист за підписом міністра освіти і науки України  

Агробіологічний факультет посилює співпрацю з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

11 грудня 2021 року

     У рамках програми міжнародної мобільності Erasmus+ КА 107 доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Ольга Кравченко проходила стажування в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф. 

Стався до інших так, як ти хочеш, щоб вони ставилися до тебе

11 грудня 2021 року

 До Міжнародного дня захисту прав людиниТренінгове заняття для студентів першого курсу 

Відкриті лекції на механіко-технологічному факультеті в осінньому семестрі 2021-2022 навчального року

12 грудня 2021 року

     Згідно графіка проведення відкритих лекцій та організації освітнього процесу на механіко-технологічному факультеті в осінньому семестрі 2021/2022 навчального року основна частина відкритих лекцій проходила в online-режимі. 

Збірна НУБіП України взяла участь у змаганнях Кубку України з чирлідингу та мажорет-спорту фото

12 грудня 2021 року

     9-10 грудня в Києві на базі спортивного комплексу Центрального спортивного клубу Армії відбулися змагання Кубку України з чирлідингу та мажорет-спорту під егідою Федерації чирлідингу і чирспорту України. 

Студенти 8 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини: «Дякуємо НУБіП України за очне навчання!»

12 грудня 2021 року

     Київ, ВДНГ, НУБіП України – ми, студенти 1 курсу 8 групи факультету ветеринарної медицини, вже тут! Приїхали! Ура!!!     Київ – дивовижне місто, яке кожен день приймає тисячі гостей. 

На факультеті ветеринарної медицини відбувся грудневий старостат

12 грудня 2021 року

     10 грудня 2021 року відбулась онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-5 курсів факультету. 

Проєкт Закону України «Про професійну освіту та професійне навчання» у полі зору Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області

12 грудня 2021 року

     9 грудня на базі Бережанського фахового коледжу НУБіП України відбулося засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області. 

Х церемонія нагородження переможців премії «СОВА-2021» у Бережанському фаховому коледжі

12 грудня 2021 року

     9 грудня у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулась подія, яка є символом нашого життя, вершиною успіху та досягнень, яскравим світлом душі, дійством, яке майже нереально в його красі і потужності описати словами. 

Магістранти механіко-технологічного факультету – впевнено захистили кваліфікаційні магістерські роботи фото

12 грудня 2021 року

     Після доповідей на постерній конференції, попереднього заслуховування змісту розробок, на засіданнях випускових кафедр, перевірки на достовірність, новизну і унікальність опису та ретельної підготовки доповідей – магістранти механіко-технологічного факультету представили результати своїх дослідже 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook