Екзаменаційну сесію на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту розпочато

29 квітня 2020 року
     27 квітня 2020 року студенти 4 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту розпочали екзаменаційну сесію із здачі підсумкового контролю з дисципліни «Операційний менеджмент», який проводили завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук та кандидат економічних наук, доцент кафедри Тетяна Олексіївна Власенко.

     В сучасних умовах літня екзаменаційна сесія 2019-2020 навчального року в НУБіП України є особливою, адже вона вперше проводиться дистанційно. Екзамен з дисципліни «Операційний менеджмент» розпочався вчасно та у відповідності із затвердженим розкладом проведення заліків та екзаменів факультетом аграрного менеджменту. Дистанційна форма здачі екзамену була організована через навчальний портал НУБіП України на платформі Еlearn та з використанням Zoom-конференції.

 

 

     До початку екзамену студенти 4 курсу 2 групи здали всі завдання, які були передбачені навчальною програмою курсу «Операційний менеджмент». Після перевірки та оцінювання отриманих відповідей, Лідія Василівна Шинкарук і Тетяна Олексіївна Власенко через розсилку в Еleаrn повідомили студентів про результати оцінювання письмових відповідей. Проведення відео-співбесіди з використанням платформи Zoom відбувалося згідно з попередньо узгодженим деканатом факультету графіком онлайн співбесід.

     По закінченню екзамену Лідія Василівна Шинкарук оголосила підсумкові оцінки та побажала студентам успішного завершення екзаменаційної сесії, акцентуючи увагу на тому, що попереду їх чекає ще дві важливі події – захист дипломних робіт та участь у конкурсі проєктів «Від ідеї до успіху», який відбудеться вперше дистанційно вже 29 квітня 2020 року.


Тетяна Власенко,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook