Кафедра педагогіки

Робочі програми ОП «Професійна освіта»

Робочі програми навчальних дисциплін на 2020-2021 н.р. 
для освітньої програми «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
освітній ступінь «Бакалавр»

 

1. ЦИКЛ ЗАГАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ 
Обов’язкові компоненти ООП
 

Валеологія та основи медичних знань - СИЛАБУС

Психологія - СИЛАБУС

Вікова педагогіка - СИЛАБУС - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Обов’язкові компоненти ОПП за рішенням Вченої ради університету 

Етнокультурологія - СИЛАБУС

Філософія - СИЛАБУС

Іноземна мова - СИЛАБУС

Правова культура особистості - СИЛАБУС

Латинська мова - СИЛАБУС

2. ЦИКЛ СПЕЦІАЛЬНОЇ (ФАХОВОЇ) ПІДГОТОВКИ 
Обов’язкові компоненти ОПП

Загальна та професійна педагогіка - СИЛАБУС

Організація виховної роботи у закладі освіти - СИЛАБУС

Основи науково-педагогічних досліджень - СИЛАБУС

Основи педагогічної майстерності - СИЛАБУС

Законодавча база управління закладами освіти - СИЛАБУС

Інноваційні технології в освіті - СИЛАБУС

Вступ до спеціальності - СИЛАБУС

Історія педагогіки та освіти в зарубіжних країнах - СИЛАБУС

Історія педагогіки та освіти в Україні - СИЛАБУС

Технології викладання фахових дисциплін - СИЛАБУС - МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ

Порівняльна педагогіка - СИЛАБУС

Лідерство та адміністрування - СИЛАБУС

Навчальна педагогічна практика - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Виробнича технологічна практика - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Виробнича педагогічна (переддипломна) практика - МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ 
Вибіркові дисципліни за спеціальністю, обрані здобувачами

Лайф-коучінг

Основи бізнес-проектування

Соціальна робота у сфері дозвілля

Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Овочівництво

Машиновикористання у рослинництві

Контролінг

Агролісомеліорація

Основи аранжування

Флористика

Арбоскульптура

Основи бізнесу в СПГ

Комп’ютери і комп’ютерні технології в с.-г. виробництві

Організація будівництва с.-г. підприємств

Процеси і апарати харчових виробництв

Плодівництво

Бухгалтерський облік

Управління земельними ресурсами

Інформаційні технології моніторингу довкілля

Проектування будівель аграрних підприємств

Експертиза харчових продуктів та управління якістю продукції галузі

Машиновикористання у тваринництві

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook