Студенти групи ПО-22001б діляться враженнями від проходження виробничої практики

10 липня 2024, 10:40

Студенти академічної групи ПО-22001б проходять виробничу практику, ознайомлюються із основами садівництва та вирощування рослинних культур, вивчають виробничу діяльність господарства, дізнаються подробиці забезпечення захисту рослин, аналізують особливості природоохоронних заходів у господарстві.

Староста групи Оксана Мельник розповідає, що від проходження залишились тільки позитивні враження. Цікаво було співпрацювати з Агробіологічним факультетом, студенти потрапили неначе в інший світ, а також цей досвід дозволив глибше зрозуміти важливість зелених насаджень і роботу, яка стоїть за їх вирощуванням та доглядом.

Анастасія Кудря зазначає, що практика дала можливість попрацювати в команді з досвідченими фахівцями, поради та підтримка яких були надзвичайно корисними.

 

Студенти групи ПО-22001б отримали змогу ставити питання та отримувати негайні відповіді, що допомогло швидко освоїти нові навички та техніки.

Усі гарно провели час разом, та у утворили справжню команду, де кожен отримав корисний досвід у галузі зелених насаджень. Дівчата та хлопці навчилися висаджувати (амарант) та розрізняти їх види. Вивчали також багато різних культур такі, як зернові та бобові. На демонстраційному колекційному полі сільськогосподарських культур студентам продемонстрували та розказали про кожну культуру. Студенти навчились правильно доглядати за ними та дізнались як потрібно робити розрахунки, щоб розрахувати яка буде врожайність.

 

Загалом, ця практика стала для групи ПО-22001б не лише навчальним, але й особистісним зростанням. Студенти навчилась працювати з різними типами рослин, розвивали навички командної роботи та набули нового розуміння важливості екологічного виховання. Ці знання та досвід будуть корисними в майбутньому як професійно, так і особисто.

 

Аліна Рахманіна
Оксана Мельник
Анастасія Кудря


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook