Календар подій

3.08.2015 – 9.08.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.08.2015

Навчальна практика – невід’ємна складова у підготовці висококваліфікованих технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва

3 серпня 2015 року

     Щоб підготувати технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва високого рівня, необхідною є навчальна практика, на якій студенти закріплюють набуті теоретичні знання і практичні вміння з дисципліни «Вступ до фаху».  

Проблемна науково-технічна рада Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК розглянула проекти науково-дослідних робіт на 2016 рік фото

3 серпня 2015 року

     29 липня відбулося засідання проблемної науково-технічної ради Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК університету. На порядку денному – розгляд проектів науково-дослідних робіт на 2016 рік. 

Ректорат: готуємося до нового навчального року

3 серпня 2015 року

 3 серпня відбулася нарада керівництва університету з деканами факультетів та директорами ННІ. Перш, ніж перейти до розгляду порядку денного, ректор Станіслав Ніколаєнко зазначив: сьогодні в університеті на всіх фронтах тривають жнива. Завершився прийом заяв від вступників на бакалаврат. 

Вівторок
4.08.2015

Урожай 2015: ректор висловлює механізаторам подяку фото

4 серпня 2015 року

      У  господарствах університету жнива у розпалі. Тож  ректор університету Станіслав Ніколаєнко розпочинає свій робочий день в полях. 

НУБіП України – КНУ імені Тараса Шевченка: підписано договір про співпрацю

4 серпня 2015 року

     Між НУБіП України та КНУ імені Тараса Шевченка започатковано співпрацю. 

Середа
5.08.2015

Презентація продукції саду нетрадиційних плодових культур фото

5 серпня 2015 року

     5 серпня у 10-му навчальному корпусі свої сорти презентував професор кафедри садівництва Володимир Межинський. Професійні інтереси науковця – селекція і вирощування посадкового матеріалу нетрадиційних плодових і декоративних культур. 

В університеті активно продовжуються ремонтні роботи фото

5 серпня 2015 року

     Нарешті закінчено ремонт фасаду 1-го навчального корпусу, і він набув того вигляду, яким бачився автору – архітектору Дяченку. Сьогодні тут вже розпочинають демонтаж будівельних риштувань. 

Урожай 2015: звітують хлібороби «Великоснітинського»

5 серпня 2015 року

     5 серпня. Сьогодні у навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське» імені О. Музиченка відбулося свято обжинків, присвячене закінченню збирання тут ранніх зернових. 

Поки вступники здають іспити на специфічні категорії, триває прийом документів на заочні магістратуру та бакалаврат фото

5 серпня 2015 року

     5 серпня. За інформацією відповідального секретаря приймальної комісії Ігора Ільчука, сьогодні зараховуємо вступників до магістратури денної форми навчання за умовами договору. Перший іспит – з фаху – склали бажаючі навчатися за специфічними категоріями на денній формі навчання. 

Кафедра овочівництва співпрацює з лідером галузі – компанією ТОВ «Рійк Цваан Україна»

5 серпня 2015 року

    Тривалою і успішною є співпраця кафедри овочівництва НУБіП України з ТОВ «Рійк Цваан Україна» – компанією-лідером насіння овочевих культур на українському ринку, сучасних технологій вирощування у відкритому і закритому ґрун 

Четвер
6.08.2015

До уваги співробітників університету! Натуральний бджолиний мед фото

6 серпня 2015 року

     На центральному складі університету для співробітників університету та їх родин за пільговими цінами продається натуральний бджолиний мед (соняшник з різнотрав’ям), що зібраний бджолами ННВЛ технології виробництва п 

Студенти факультету землевпорядкування під час виробничих практик долучаються до найвідповідальніших робіт галузі фото

6 серпня 2015 року

     У кожному виші України передбачено проходження студентами виробничої практики – обов’язкової складової професійної підготовки фахівця. За цей час студент закріплює здобуті знання і навички, отримує практичний досвід.  

П'ятниця
7.08.2015

Комітет з питань бюджету Верховної Ради України схвалив виділення Урядом коштів НУБіП

7 серпня 2015 року

 На останньому засідання Комітету з питань бюджету Верховної Ради України розглядалося подання Кабінету Міністрів щодо розподілу 1,3 мільярда гривень на ремонти соціальних об’єктів. 

Урожай 2015: звітують хлібороби «Великоснітинського» фото

7 серпня 2015 року

     У навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське» імені О. Музиченка пройшло свято врожаю, присвячене закінченню збирання тут ранніх зернових. 

НУБіП увійшов в десятку кращих університетів за кількістю поданих вступниками заяв фото

7 серпня 2015 року

     7 серпня. За даними інформаційної системи «Конкурс» Міністерства освіти і науки України, від початку вступної кампанії до нашого університету надійшло більше 23450 заяв. За цим показником ми увійшли до десятки кращих з-поміж 300 університетів країни. 

Субота, неділя
8-9.08.2015

Студенти-землевпорядники будуть навчатися в охайних і відремонтованих аудиторіях

8 серпня 2015 року

     Протягом останніх тижнів в університеті не припиняють працювати студентські будівельні загони. До цієї справи приєднався і факультет землевпорядкування. Майбутні магістри спеціальності «Землеустрій та кадастр» розпочали косметичний ремонт в аудиторіях, що закріплені за факультетом. 

Як танкісти АТО «Булат» рятували

8 серпня 2015 року

     Поки великоснітинці жнивували, їх односелець Сергій Страп, який у складі 93-ї механізованої бригади ЗСУ зараз воює на сході України, став справжнім героєм! 

З Днем будівельника!

9 серпня 2015 року

     Сьогодні Україна відзначає День будівельника. НУБіП України теж певною мірою причетний до нього: зараз університет відновлюється і ремонтується, і робиться це силами працівників ремонтно-будівельної бригади. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook