ОС Магістр «Нутріціологія»
Навчальні дисципліни |
Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна |
Робоча програма з дисципліни |
|
1. |
Харчова хімія |
G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
2. |
Сучасні методи досліджень |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
3. |
Мікробіота, пробіотики та пребіотики |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
4. |
Спортивне і превентивне харчування |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
5. |
Харчові та дієтичні добавки |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
8. |
Технології здорового харчування |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
9. |
Організація підготовки наукової роботи |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
10. |
Інноваційні технології в нутриціології |
18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |