Про роботу педагогічної ради коледжу

7 жовтня 2021 року

 

17 жовтня відбулося чергове засідання педагогічної ради Бережанського фахового коледжу.

У засіданні педагогічної ради взяв участь директор КНП «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Бережанської міської ради Віктор ЦАПОК. Доповідачем було проведено роз’яснювальну роботу серед працівників коледжу щодо вакцинації від COVID - 19.

4

Продовжили засідання привітанням ювілярки - Ірини КРІЛЬ.

У засіданні також взяли участь делегація з НУБіП України - Олександр САНЧЕНКО (начальник відділу регіонального розвитку, координації роботи ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання, кандидат технічних наук) і Роман ЧУЄНКО (кандидат технічних наук, доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій). Метою візиту є ближче знайомство з коледжем як ВСП університету, ознайомлення з матеріально-технічною базою закладу та налагодження співпраці.

67

Олександр САНЧЕНКО користуючись нагодою, привітав працівників з минулим професійним святом - Днем працівника освіти. Доповідач наголосив щодо покращення профорієнтаційної роботи на вступ наших випускників в НУБіП України.

2

29 вересня відбулося засідання Вченої ради НУБіП України. Світлана ПИЛИПИШИН коротко акцентувала увагу на основних питаннях, що розглядалися, а саме: внесення змін до статуту НУБіП України, вакцинація працівників, покращення рівня підготовки здобувачів освіти до складання ЗНО тощо.

Далі відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН доповіла про підсумки діяльності навчального закладу за вересень. Доповідачка нагадала про яскраві події у коледжі. Серед них: участь у відзначенні 105-ї річниці героїчної битви на горі Лисоня, ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОЗЕРЯНА 2021, відбулось підписання договору про співпрацю з Тернопільським обласним комунальним територіальним відділенням Малої Академії Наук України, посвята у студенти, тематична виховна година «Демократія – врядування іменем народу, силами народу і для народу», змагання: Дружні, азартні, безкомпромісні, візит випускників коледжу, відкрите заняття з предмету «Комп’ютерна логіка», участь у святкуванні 70-річчя економічного факультету НУБіП України, екскурсія пам`яті жертв сталінських репресій на Бережанщині, вшанування 80-ТИХ РОКОВИН БАБИНОГО ЯРУ та ін.

Світлана ПИЛИПИШИН від усього колективу подякувала студентам за привітання до Дня працівника освіти. З нагоди професійного свята викладачі нагороджені почесними грамотами.

Наступною виступила завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана ЛЕЩИШИН. Доповідачка коротко окреслила зміни та нюанси проходження атестації педагогічних працівників.

Далі відповідно до порядку денного Олександра БОЙКО аналізувала результативність написання студентами І курсу контрольних робіт на зріз шкільних знань та говорила про необхідність покращення їх якості.

У зв’язку з погіршенням епідемологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), з метою впровадження гнучкого режиму робочого часу та проведення у цей період дистанційного навчання (змішаного), заступник директорки з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО запропонував затвердити педагогічною радою коледжу поділ академічних груп на підгрупи у межах розподіленого педагогічного навантаження викладачів (Наказ №235-К від 01.09.2021р. «Про розподіл педагогічного навантаження на 2021-2022 н.р.» ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України») і бюджетних асигнувань на оплату праці, затверджених в установленому порядку МОН України. Шляхом відкритого голосування, рішення прийнято одноголосно «за».

Заступниця директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК, подякувала кураторам груп за організацію студентів у зборах щодо обрання виборних Представників з числа здобувачів освіти, які будуть брати участь у рейтинговому голосуванні конкурсного відбору на посаду директора коледжу 09 листопада 2021 року.

Галина Паньків,
секретарка педагогічної ради
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook