На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася звітно-виборча конференція профспілкової організації

16 вересня 2021 року
     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів під головуванням декана факультету Руслана Кононенка відбулася звітно-виборча профспілкова конференція, де на розгляд делегатів було винесено кілька питань: звіт голови профбюро Ірини Кононенко, вибори нового складу профбюро, обрання голови профбюро факультету та делегування представника від факультету до складу профкому НУБіП України.
     Ірина Кононенко, доповідаючи про результати роботи, наголосила, що профбюро завжди тримало руку на пульсі життя факультету і спільно з адміністрацією працювало задля задоволення потреб та вимог членів профпілки та підтриманню сприятливого мікроклімату в колективі факультету. Основною метою діяльності було представництво та захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів усіх 140 членів профспілки, а це не лише співробітники факультету, а й працівники навчального корпусу №1 та гуртожитку №11.
     У своїй доповіді Ірина Сергіївна звернула увагу присутніх на санітарно-епідеміологічній ситуації в країні протягом останніх років. Така ситуація мала прямий вплив і на роботу профспілки. Багато із запланованого не вдалося реалізувати через карантинні обмеження, зокрема проведення свят на рівні факультету, організація турів вихідного дня – екскурсійних поїздок по Україні тощо.
     Однак, робота профбюро не припинялася в карантинних умовах. Спілкуючись очно та онлайн з членами профспілки профбюро мобільно реагувало на прохання та проблеми співробітників, організовувало оздоровлення працівників, членів їхніх родин та дітей. Оперативно опрацьовувалися заяви на матеріально-грошову допомогу, виплата якої не припинялася і в умовах дистанційної роботи та перераховувалася на картковий рахунок. Така допомога виплачувалася в першу чергу тим, хто перехворів на COVID-19 та потребував підтримки на шляху відновлення.
     Спільно з профспілковою організацією НУБіП України було замовлено та отримано подарунки жінкам до Міжнародного жіночого дня (8 березня) та чоловікам – до Дня захисника України (14 жовтня), а також подарунки дітям до Нового року.
     Під час обговорення звіту колектив позитивно оцінив роботу профбюро факультету та його голови Ірини Кононенко, яка навіть в умовах карантину та дистанційної роботи завжди підтримувала кожного співробітника та допомагала порадами та консультаціями.
     Після обговорення звіту, колективу факультету було представлено новий склад профбюро факультету, а оскільки Ірина Сергіївна прийняла рішення скласти повноваження голови профбюро через ряд особистих та робочих моментів – було обрано нового голову. Нею стала Антонюк Тетяна Андріївна, доцент кафедри технології виробництва молока та м’яса.
     Тетяна Андріївна у своєму зверненні до колективу зазначила, що продовжуватиме гідно представляти інтереси членів профспілки факультету всіляко сприятиме підтриманню сприятливої морально-психологічної ситуації серед членів профкому.
     Останнім питанням конференція розглянула делегування представника факультету до складу профбюро Університету. Одноголосно було вирішено делегувати новообрану голову профбюро факультету Тетяну Антонюк.
     На завершення зборів, до колективу звернулася Ірина Кононенко, яка подякувала за надану можливість представляти та відстоювати інтереси колективу, за розуміння та підтримку протягом періоду перебування на посаді. Колектив факультету – це дружня команда, яка працювала і працюватиме на благо всіх і кожного, що було неодноразово доведено при потребі спільної допомоги нашим колегам по факультету та університету. А новообраній голові профбюро Ірина Сергіївна побажала наснаги в роботі, цікавих ідей, планів та їх реалізації.
 
Л.М. Зламанюк,
секретар конференції, доцент
кафедри технологій у птахівництві,

свинарстві та вівчарстві 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook