Студмістечко: час «Ч» все ближче

16 серпня 2021 року
     За кілька днів до поселення на факультеті аграрного менеджменту, студенти якого мешкають у гуртожитку № 2, вже готові – 13 облаштованих і відремонтованих кімнат для першокурсників очікують своїх мешканців, в решті кімнат ремонт завершується. Також за підтримки ректорату продовжується перекриття даху гуртожитку. Будівельна бригада університету, факультетський студзагін залучені до ремонту чоловічого душового павільйону. Так що свій перший навчальний рік нове студентське поповнення ФАМ зустріне, як удома.

     У зв'язку з великим напливом бажаючих навчатися в НУБіП на різних спеціальностях, факультет передав кілька кімнат для проживання студентів інших факультетів, вступники яких теж потребують проживання в гуртожитку.
     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження впродовж літа теж активно готував кімнати у гуртожитку для першокурсників. Загалом їх майже 30, і ми вдячні відповідним службам університету за своєчасне укомплектування цих помешкань меблями, говорить директор інституту Віктор Каплун.

     Особливістю цього року стало залучення до ремонтних робіт значної кількості батьків та власне абітурієнтів. Хочеш мати кращі умови проживання? Доклади до цього зусиль і сам, певні Владислав Бабій та Назарій Масловський. Хлопці одні з тих, хто разом з рідними подбав про косметичний ремонт у своїх кімнатах, необхідну побутову техніку тощо.
     Тож НУБіП очікує на вже повноправне студентське поповнення і як мешканців університетського кампусу.

Ірина Кушніренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook