Доцент кафедри геодезії та картографії Олександр Шевченко та старший викладач Олена Малашевська обрані до складу Експертної ради МОН за фаховими напрямами у 2021 році

9 серпня 2021 року
     За результатами конкурсного відбору для формування персонального складу секцій Експертної ради МОН, до складу експертів Секції 4 «Зміна клімату, довкілля, чисте будівництво та раціональне природокористування» Наукової ради МОН України обрано Олександра Шевченка, к.е.н, доц. кафедри геодезії та картографії, а також Олену Малашевську, к.е.н., ст. викладача кафедри геодезії та картографії. Їх залучатимуть до проведення експертизи проектів наукових робіт (розробок) молодих вчених.

     Секція охоплює такі актуальні на даний час наукові напрями: нові технології екологічно чистого виробництва та будівництва, охорона навколишнього середовища, видобуток та переробка корисних копалин, раціональне природокористування, хімічні процеси та речовини в екології, зміна клімату та кліматична безпека.

  

Вітаємо новообраних експертів МОН України та бажаємо успішної роботи та оволодіння новими знаннями, вміннями і компетенціями!

Іван Ковальчук,
заступник декана з наукової роботи
факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook