Голембовська Наталія Володимирівна
Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки риби».
З лютого 2012 р. здобувач кафедри за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції, з лютого 2010 р. майстер виробничого навчання, з 2012 р. - асистент, з червня 2018 р. доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
У 2016 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.04 - "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" та здобула науковий ступінь - кандидата технічних наук.
З 2017 року по 2020 рік керівник молодіжної теми № 110/4м-пр «Наукові основи створення комплексу технологій виробництва продуктів для дитячого та дієтичного харчування».
27 вересня 2021 року присвоєнно вчене звання доцента.
1 лютого 2023 року призначена виконуючою обов'язків завідувачки кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Має 220 наукових праць, т.ч. 11 статей у наукометричних базах Scopus (h-індекс БД Scopus - 3) та Web of Science (h-індекс - 1), 10 монографій, 5 навчальних посібників, 1 підручник, 14 патентів України на корисну модель, у тому числі 50 наукових праць, опублікованих у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях.
Нагороди: Диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напрямку «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» (№666 від 29.06.2011 р.); Золота медаль на міжнародній агропромисловій виставці 2018 в номінації «За вагомий внесок у розробку та впровадження новітньої техніки і технологій для сучасних технологій сільськогосподарського виробництва»; Подяка університету з нагоди 120-річчя (2018 р.); Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність (2019 р.).
Науковий напрямок – розробка та удосконалення технології рибних продуктів.
Підвищення кваліфікації:
2. Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС, Київ, НУБіП, сертифікат 587548-FPP-1-2017
3. Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science, Київ, НУБіП 19-22 грудня 2017 року
4. Методи активізації навчального процесу: сучасні тренди, Суми, Сумський державний університет, 02.03.2021 року, свідоцтво СП № 05408289/0467-21.
5. New and innovative teaching methods, Latvia, Latvia University of Life Sciences and Technologies, 19.03.2021, Reg. № 2.5-15/46
6. «Web of Science Core Collection у новому інтерфейсі»
7. «Методи активізації навчального процесу» 30 годин
8. «Стратегічна інформація в сфері громадського здоров’я», Prometheus, 06.08.2021 року
9. «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» Prometheus, 2021 року
10. «Захист прав споживачів: теорія та практика», Prometheus, 06.08.2021 року
11. «Вступ до обміну вуглеводів», Prometheus, 07.08.2021 року
12. «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», Prometheus, 08.08.2021 року
13. «4 кроки до здорового харчування» Prometheus, 08.09.2019 року
14. Certificate № ESP 120222000016 in the International Winter School «European Policy of Social Innovations» 17 – 28 Yanuary 2022
15. Certificate № SDEPS2022000124 in the International Winter School «Social Dimensions of European Policies Studies» 17 – 28 Yanuary 2022
16. Certificate № IPE2022-000019 in the International Winter School «EU Inclusion Policy in Education» 17 – 28 Yanuary 2022
17. Certificate № ESM2022000018 in the International Winter School «European Social Model» 17 – 28 Yanuary 2022
18. Certificate № EPSC2022000192 in the International Winter School «European Policy of Social cohesion» 17 – 28 Yanuary 2022
19. Certificate XV-16-293849248-22 Introduction to Systematic Review and Meta-Analysis Course
20. Науково-педагогічне стажування в рамках проекту «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development» у співпраці з Університетом Ріддінг (Велика Британія), м. Варшава з 22 до 30 липня 2023 року
21. Сертифікат учасника School time: July 2023 «Basics in human nutrition»
22.Сертифікат учасника «FLIPPED CLASSROOM»
23. Міжнародне підвищення кваліфікації «Interactive technologies of blended learning in the training of education seekers of technical specialties in the EU contries and Ukraine», 28 серпня по 4 вересня, 2023, Люблін, Польща
24. Сертифікат №05135, від 21.02.2023 р. на тему «Маркування харчових продуктів: інформованість споживача та відповідальність виробника»
25. Курс «Академічна доброчесність: онлайн курс для викладачів» через платформу Prometheus, 60 годин у сертифікаті
26. Сертифікат від міністерства освіти про те що завершила навчальний курс «Гігієна громадського харчування», 18 лютого 2024 року
27. Міжнародна школа ЖАНА МОНЕ
- VI WINTER SCHOOL IN EUROPEAN STUDIES "EU Social and Cohesion Policy: Policy-Making and Implementations", сертифікат №1QABGU-CE000401, 29 січня по 2 лютого, 2024 року, 30 годин
- International Winter School "EU Social Policy: Poliсу", сертифікат №2024ESP-CE0000230, 29 січня по 2 лютого, 2024 року, 30 годин
- "EU Social Inclusion Policy", сертифікат № VAF5UK-CE000048, 23.03-10.04.2024 р. 20 годин
- "EU Studies of Social Innovation", сертифікат № KEQQQE-CE000040, 23.03-10.04.2024 р. 20 годин
- "EU Practices of Inclusive Projecting", сертифікат № L6WZPQ-CE000040, 23.03-10.04.2024 р. 20 годин
28. Сертифікат від університету Stanford University на Coursera «Stanford Introduction to Food and Health», coursera.org/verify/QC2QXU8ER3WS
29. Staff week at Wroclaw University of Environmental and Life Sciences on 10th – 14 th of June 2024 in Wroclaw.
30. ННІ неперервної освіти і туризму. «Роль біологічно-активних добавок у харчуванні людини», свідоцтво СС № 00493706/022328-24.
31. Цикл вебінарів з 28 березня по 24 червня 2024 року «Безпечність та якість харчових продуктів: сучасні виклики»