Голембовська Наталія Володимирівна
Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки риби».
З лютого 2012 р. здобувач кафедри за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції, з лютого 2010 р. майстер виробничого навчання, з 2012 р. - асистент, з червня 2018 р. доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
У 2016 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.04 - "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" та здобула науковий ступінь - кандидата технічних наук.
З 2017 року по 2020 рік керівник молодіжної теми № 110/4м-пр «Наукові основи створення комплексу технологій виробництва продуктів для дитячого та дієтичного харчування».
27 вересня 2021 року присвоєнно вчене звання доцента.
1 лютого 2023 року призначена виконуючою обов'язків завідувачки кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Має 150 публікації, т.ч. 8 статей у наукометричних базах Scopus (h-індекс БД Scopus - 3) та Web of Science (h-індекс - 1), 7 монографій, 4 навчальні посібники, 1 підручник, 10 патентів України на корисну модель, у тому числі 39 наукових праць, опублікованих у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях.
Нагороди: Диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напрямку «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» (№666 від 29.06.2011 р.); Золота медаль на міжнародній агропромисловій виставці 2018 в номінації «За вагомий внесок у розробку та впровадження новітньої техніки і технологій для сучасних технологій сільськогосподарського виробництва»; Подяка університету з нагоди 120-річчя (2018 р.); Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність (2019 р.).
Науковий напрямок – розробка та удосконалення технології рибних продуктів.
Підвищення кваліфікації:
2. Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС, Київ, НУБіП, сертифікат 587548-FPP-1-2017
3. Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science, Київ, НУБіП 19-22 грудня 2017 року
4. Методи активізації навчального процесу: сучасні тренди, Суми, Сумський державний університет, 02.03.2021 року, свідоцтво СП № 05408289/0467-21.
5. New and innovative teaching methods, Latvia, Latvia University of Life Sciences and Technologies, 19.03.2021, Reg. № 2.5-15/46
6. «Web of Science Core Collection у новому інтерфейсі»
7. «Методи активізації навчального процесу» 30 годин
8. «Стратегічна інформація в сфері громадського здоров’я», Prometheus, 06.08.2021 року
9. «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» Prometheus, 2021 року
10. «Захист прав споживачів: теорія та практика», Prometheus, 06.08.2021 року
11. «Вступ до обміну вуглеводів», Prometheus, 07.08.2021 року
12. «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», Prometheus, 08.08.2021 року
13. «4 кроки до здорового харчування» Prometheus, 08.09.2019 року
14. Certificate № ESP 120222000016 in the International Winter School «European Policy of Social Innovations» 17 – 28 Yanuary 2022
15. Certificate № SDEPS2022000124 in the International Winter School «Social Dimensions of European Policies Studies» 17 – 28 Yanuary 2022
16. Certificate № IPE2022-000019 in the International Winter School «EU Inclusion Policy in Education» 17 – 28 Yanuary 2022
17. Certificate № ESM2022000018 in the International Winter School «European Social Model» 17 – 28 Yanuary 2022
18. Certificate № EPSC2022000192 in the International Winter School «European Policy of Social cohesion» 17 – 28 Yanuary 2022
19. Certificate XV-16-293849248-22 Introduction to Systematic Review and Meta-Analysis Course