Голембовська Наталія Володимирівна

НУБіП України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

    Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки риби».

     З лютого 2012 р. здобувач кафедри за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції, з лютого 2010 р. майстер виробничого навчання, з 2012 р. -  асистент, з червня 2018 р. доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.

    У 2016 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.04 - "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" та здобула науковий ступінь - кандидата технічних наук.

    З 2017 року по 2020 рік керівник молодіжної теми № 110/4м-пр «Наукові основи створення комплексу технологій виробництва продуктів для дитячого та дієтичного харчування».

       27 вересня 2021 року присвоєнно вчене звання доцента.

    1 лютого 2023 року призначена виконуючою обов'язків завідувачки кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.

    Має 150 публікації, т.ч. 8 статей у наукометричних базах Scopus (h-індекс БД Scopus - 3) та Web of Science (h-індекс - 1), 7 монографій, 4 навчальні посібники, 1 підручник, 10 патентів України на корисну модель, у тому числі 39 наукових праць, опублікованих у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях. 

      Нагороди: Диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напрямку «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» (№666 від 29.06.2011 р.); Золота медаль на міжнародній агропромисловій виставці 2018 в номінації «За вагомий внесок у розробку та впровадження новітньої техніки і технологій для сучасних технологій сільськогосподарського виробництва»;  Подяка університету з нагоди 120-річчя (2018 р.); Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність (2019 р.).

     Науковий напрямок – розробка та удосконалення технології рибних продуктів.

Підвищення кваліфікації:

1. Використання хмарних сервісів Майкрософт у навчальному процесі. Київ, НУБіП  13 жовтня 2016 року, свідоцтво СС 00493706/001272-16.

2. Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС, Київ, НУБіП, сертифікат 587548-FPP-1-2017

3. Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science, Київ, НУБіП  19-22 грудня 2017 року

4. Методи активізації навчального процесу: сучасні тренди, Суми, Сумський державний університет, 02.03.2021 року, свідоцтво СП № 05408289/0467-21.

5. New and innovative teaching methods, Latvia, Latvia University of Life Sciences and Technologies, 19.03.2021, Reg. № 2.5-15/46

6. «Web of Science Core Collection у новому інтерфейсі»

7. «Методи активізації навчального процесу» 30 годин

8. «Стратегічна інформація в сфері громадського здоров’я», Prometheus, 06.08.2021 року

9. «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» Prometheus, 2021 року

10. «Захист прав споживачів: теорія та практика», Prometheus, 06.08.2021 року

11. «Вступ до обміну вуглеводів», Prometheus, 07.08.2021 року

12. «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», Prometheus, 08.08.2021 року

13. «4 кроки до здорового харчування» Prometheus, 08.09.2019 року

14. Certificate № ESP 120222000016  in the International Winter School  «European Policy of Social Innovations» 17 – 28 Yanuary 2022

15. Certificate № SDEPS2022000124 in the International Winter School  «Social Dimensions of European Policies Studies» 17 – 28 Yanuary 2022

16. Certificate № IPE2022-000019 in the International Winter School  «EU Inclusion Policy in Education» 17 – 28 Yanuary 2022

17. Certificate № ESM2022000018 in the International Winter School  «European Social Model» 17 – 28 Yanuary 2022

18. Certificate № EPSC2022000192 in the International Winter School  «European Policy of Social cohesion» 17 – 28 Yanuary 2022

19. Certificate XV-16-293849248-22 Introduction to Systematic Review and Meta-Analysis Course

 

Список наукових праць


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook