ОДИН ДЕНЬ ПРАКТИКИ НА ЕКСКУРСІЇ ЕКОФЕРМИ «УКРАЇНСЬКА КРЕВЕТКА»

26 липня 2021, 11:09

    Викладачі та студенти зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» НУБіП України на навчальній практиці відвідали екоферму «Українська креветка» в Київській області.

     Екскурсію на креветковій фермі провів її власник, який надзвичайно цікаво розповідав про вирощування прісноводної креветки Макробрахіум Розенберга в Україні.

     Студенти, слухаючи технологію вирощування прісноводної креветки, відразу ж задавали професійні питання: скільки триває цикл вирощування даного гідробіонта, чим харчується, яка довжина, вага, які біофільтри використовують, як відрізнити самок від самців та багато інших питань.

     Захоплюючим для студентів на екскурсії виявилася не лише технологія вирощування але й фотосесія, де кожний відвідувач мав можливість взяти в руки креветку, подивитися екстер’єрні ознаки, при бажанні зважити та зробити фото.

 

    Щиро вдячні власнику компанії за можливість відвідати екоферму, за проведену екскурсію та за подарований посадковий матеріал прісноводної креветки для НЛ «Декоративні гідробіоресурси».

Враження незабутні − успіхів «Українській креветці».

 

В.о. завідувача кафедри
гідробіології та іхтіології
Н. Рудик-Леуська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook