Вебінари для науковців

5 липня 2021 року

 

     Протягом липня-серпня цього року відбудеться низка вебінарів, присвячених питанням використання бібліографічних та повнотекстових баз даних, інструментів, які застосовуються для проведення досліджень.
 
     Компанія Elsevier проведе серію вебінарів українською та англійською мовами у рамках проєкту «Літня академія Elsevier». Вебінари будуть присвячені питанням роботи з базами даних ScienceDirect та Scopus, публікації результатів наукових досліджень, підготовці заявок для отримання грантового фінансування.
     Інформація про вебінари, що додається, доступна на навчальній платформі Elsevier Online Training Hub за посиланням: bit.ly/3sanvrj. На цій платформі також буде можливість переглянути вебінари в записі після ïx проведения.
     Компанія Clarivate 6 та 8 липня 2021 року проведе вебінари українською мовою, присвячені використанню бази даних Web of Science, авторських ідентифікаторів Publons/ResearcherID, ORCID та ін., а також оновленого інструмента Journal Citation Reports (програма додається нижче).
 
     Вебінари розраховані для українських вчених, редакторів та членів редколегій наукових видань, аспірантів i студентів, фахівців бібліотек. Для участі у вебінарах усім бажаючим необхідно зареєструватися, перейшовши за відповідним посиланням, зазначеними у програмі.
 
В. Отченашко,

начальник науково-дослідної частини 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook