Про роботу педагогічної ради коледжу

29 червня 2021 року

 

125 червня відбулося останнє у цьому навчальному році засідання педагогічної ради коледжу.

В.о. директора Світлана ПИЛИПИШИН розпочала засідання із нагородження студентів, студентських та викладацьких колективів дипломами за перемогу в різноманітних конкурсах, а саме:

2

Юлія КУСЕНЬ – диплом лауреата, переможця творчих звітів закладів професійної (професійно-технічної) вищої та фахової передвищої освіти під гаслом «Україно! За твою славу, за твої святі ідеї!».

3

Даниїла КУЛИНА – диплом ІІІ ступеня, переможця творчих звітів закладів професійної (професійно-технічної) вищої та фахової передвищої освіти під гаслом «Україно! За твою славу, за твої святі ідеї!».

Вокальне тріо «Галичаночки» – диплом лауреата, переможця творчих звітів закладів професійної (професійно-технічної) вищої та фахової передвищої освіти під гаслом «Україно! За твою славу, за твої святі ідеї!».

4

Чоловічий вокальний ансамбль «Обрій» – диплом ІІІ ступеня, переможця творчих звітів закладів професійної (професійно-технічної) вищої та фахової передвищої освіти під гаслом «Україно! За твою славу, за твої святі ідеї!».

5

Бібліотека ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» – диплом І ступеня, за ефективне інформаційне забезпечення навчально-виховного процесу, впровадження нових форм роботи в ході конкурсних творчих звітів закладів професійної (професійно-технічної) вищої та фахової передвищої освіти під гаслом «Україно! За твою славу, за твої святі ідеї!».

Вокальний дует у складі Даниїли КУЛИНИ та Андріани КОВАЛЬСЬКОЇ – диплом І ступеня, переможця творчих звітів закладів професійної (професійно-технічної) вищої та фахової передвищої освіти під гаслом «Україно! За твою славу, за твої святі ідеї!».

6

Ансамбль танцю «Візаві» – диплом ІІ ступеня, переможця творчих звітів закладів професійної (професійно-технічної) вищої та фахової передвищої освіти під гаслом «Україно! За твою славу, за твої святі ідеї!».

7

Вікторія ГРОНЬ – учасниця зразкового аматорського хореографічного колективу «Водограй», нагороджена грамотою за розвиток та популяризацію хореографічного аматорського мистецтва на Бережанщині, внесок у творчі досягнення та здобутки колективу, участь у культурно-мистецькому житті міста.

8

Юлія ШУЛИК – учасниця зразкового аматорського хореографічного колективу «Водограй», нагороджена грамотою за розвиток та популяризацію хореографічного аматорського мистецтва на Бережанщині, внесок у творчі досягнення та здобутки колективу, участь у культурно-мистецькому житті міста.

9

Олена СТРІЛКА – диплом І ступеня, учасниця І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценування.

10

Денис АНДРУСИШИН – диплом І ступеня, учасник І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.

Тарас ГНАТІВ – диплом І ступеня, учасник І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.

11

Степан БЛОНАРОВИЧ – диплом І ступеня, учасник І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.12

Максим КІЗАН – диплом І ступеня, учасник І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.

Даниїла КУЛИНА – диплом І ступеня, учасниця І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.

13

 Катерина МИХАЙЛИШИН – диплом І ступеня, учасниця І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.

14

Святослав ЄРМІХІН – диплом І ступеня, учасник І Міжнародного (І International) (VII Всеукраїнського та XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» присвяченого Лесі Українці, напрямок: інсценізація.

1516

Далі слова вдячності було адресовано студентам коледжу, учасникам Бережанської філії Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України (саме за свою роботу в Малій академії вони були нагороджені відзнаками):

17

Андрій КУХАРУК – диплом І ступеня, переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення МАН України, секція Internet-технології та WEB-дизайн.

Олександр ЛЮБОВИЦЬКИЙ – диплом І ступеня, переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення МАН України, секція мікроекономіки та макроекономіки.

Дмитро ІВАСІКІВ – диплом ІІ ступеня, переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення МАН України, секція інформаційно-телекомунікаційних систем та технологій.

Тарас ГНАТІВ – диплом ІІ ступеня, переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тернопільського обласного комунального територіального відділення МАН України, секція хімії.

Окремо Світлана ПИЛИПИШИН висловила подяку науковим керівникам Віктору ДВОРСЬКОМУЮрію ЛУЧЦІ та Галині ПРОЦІВ.

Далі засідання педради відбувалося за порядком денним.

18

22 червня відбулося засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області. Світлана ПИЛИПИШИН окреслила основні питання та завдання, які стоять перед закладами освіти. Також Рада директорів нагородила Сергія ШТОГРИНА подякою за високий рівень підготовки та активну участь у проведенні науко-практичної конференції обласного методичного об’єднання викладачів інформатики закладів ФПО Тернопільської області.

23 червня відбулося заключне засідання Вченої ради НУБіП України. Доповідачка коротко акцентувала увагу на основних питаннях, що розглядалися, а саме: вакцинація працівників, ліквідація недоліків, покращення якості та організація освітнього процесу на 2021-2022 н.р., покращення наповненості ЕНК, організація роботи приймальних комісій тощо.

Світлана ПИЛИПИШИН доповіла про підсумки діяльності коледжу протягом навчального року, акцентувавши увагу на завданнях, виконаних за цей період. Доповідачка наголосила на необхідності спільними зусиллями якісно провести вступну кампанію 2021 року. Наразі є пріоритетним питанням вступ нових студентів в наш заклад освіти. Необхідно скоординувати профорієнтаційну роботу над вступом учнів, котрі одержали свідоцтва про базову загальну середню освіту.

19

Наступний доповідач – Сергій ШТОГРИН - розказав про кібернетичні загрози, наслідки яких можуть спричинити чимало проблем для користувачів цифрових засобів та технологій.

20

Наступним виступив заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО. Доповідач провів аналіз звітів циклових комісій та ПП/НПП за 2020-2021 н.р.

21

Співдоповідачка – заступниця директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК – коротко проаналізувала культурно-виховну роботу викладачів. Особливо відзначила роботу циклової комісії природничих дисциплін, а також молоду викладачку Ірину КОСТІВ, котра, не дивлячись на невеликий стаж роботи, провела найбільшу кількість виховних заходів.

22

Наступний співдоповідач – заступник директора з адміністративно-господарських робіт Петро ЖОВНИЧ - окреслив план ремонтних робіт в аудиторіях та кабінетах.

23

Відповідно до порядку денного секретарка педагогічної ради коледжу Галина ПАНЬКІВ доповіла про виконання плану діяльності педагогічної ради на 2020-2021 навчальний рік, зазначивши, що за цей період відбулося 10 засідань, які відбувалися в дистанційному та змішаному форматі.

У «Різному» відповідальний секретар приймальної комісії Галина ПАНЬКІВ доповіла про терміни прийому документів на вступ на основі БЗСО, ПЗСО, ОКР «Кваліфікований робітник» та ОКР «Молодший спеціаліст».

На цьому засідання педагогічної ради завершилось,

а Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я, хороших та теплих відпусток.

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради коледжу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook