Юридичний факультет НУБіП України дав путівку у фахове життя 18 випуску бакалаврів права

28 червня 2021 року

 

 

25 червня 2021 року юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України випустив у доросле фахове життя 18 випуск бакалаврів права.

 

Привітати найкреативніших, найдобріших і найулюбленіших студентів зібралися декан юридичного факультету Олена Яра, заступники декана Олена Улютіна та Віктор Ладиченко, друзі, батьки та родичі випускників.

 

 

 

       Після урочистих промов керівництвом факультету Олена Яра зачитала такий довгоочікуваний наказ ректора і разом з Оленою Улютіною вручили дипломи бакалаврів випускникам груп Прав-1701, Прав-1702 та Прав-1703, а ведучі свята вказували на особисті характеристики кожного із них. Яких тільки епітетів тут не прозвучало!

 

 

 

 

 

Випускники підготували своє відео спогадів, яке продемонстрували усім присутнім. Напевно, кожний з них, прокрутив у голові безліч чудових моментів-спогадів, яким був так багатий період навчання.  

Від голови студентської організації юридичного факультету Анастасії Василевської за неймовірний вклад у розвиток студентського життя були вручені нагороди Катерині Бамбузі, Костянтину Оришкевичу, Марині Масько, Вікторії Червонній, Олександрі Шейко, Катерині Гаєвій, Марині Рудій, Андрію Малому, Олександрі Краснопортко.

 

 

 

         Було надано слово і випускникам, від імені яких виступили Вадим Анохін та Олександра Краснопортко.  

Наостанок ведучі Свята побажали випускникам памятати про тих, хто вкладав у них душу, хто прагнув, щоб вони досягли успіхів. Це – їхні викладачі та наставники.

 

 

Вступаючи у нове життя, нехай на їхній довгій життєвій ниві завжди будуть хліб та сіль, шана до батька і матері, які дали їм життя і ростили їх, повага до свого факультету та оберігання честі рідного навчального закладу.

Бакалаврам права 2021 року випуску побажали, щоб чистим полотном стелилися їхні життєві шляхи, а скарби їхньої душі наповнювалися добротою, щирістю та совістю, збувалися найзаповітніші мрії!

 

 

Олена Улютіна,

заступниця декана юридичного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook