Початок навчальної практики для бакалаврів факультету аграрного менеджменту

23 червня 2021 року

 22 червня 2021 року у відповідності до робочого навчального плану та «Тимчасового порядку проведення практичного навчання у весняному семестрі 2020-2021 навчального року студентів НУБіП України в умовах карантину» у бакалаврів 2-го курсу спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту розпочалась дистанційна навчальна практика з фаху.

  

Навчальна практика є невід’ємною складовою навчального процесу підготовки бакалаврів і основою уявлення про майбутню професію, вивчення професійних функцій майбутніх менеджерів у різних сферах господарського діяльності.

Базами практики згідно наказу НУБіП України встановлено навчально-наукові лабораторії факультету аграрного менеджменту: ННЛ інвестиційного проектування (кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту), ННВЛ бізнес-аналітики (кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД) і ННВЛ «Кабінет менеджменту» (кафедра менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського).

Практична робота студентів розпочалася згідно затвердженого графіку із знайомства з навчально-науковою лабораторією інвестиційного проектування кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту і передбачає оволодіння студентами системою умінь і навичок з самоменеджменту та проектування в бізнесі.

 

У період практики студенти, керуючись розробленими Програмами проходження навчальної практики та отриманими Індивідуальними завданнями, набувають досвіду поєднання методів управління, проведення науково-дослідних робіт, професійних якостей, навичок творчого ставлення до майбутньої професії.

 

А.В.Дергач,
керівник практики від кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook