Чигирик Ольга з Львівщини: юридичний факультет в НУБіП – це мій вибір!

14 червня 2021 року

1. Представтесь та розкажіть про себе.

Доброго дня, мене звати Чигирик Ольга. Я жителька маленького та затишного містечка в обіймах природи – Новояворівськ , що на Львівщині. Мені 16 років і у 2021 році я завершила навчання в опорному закладі "Новояворівська ЗОШ 1-3 ступенів № 1".

 

2. Чому обраєте саме НУБіП?

На мою думку, Національний університет біоресурсів і природокористування України один із кількох хороших варіантів для вступу. Також навчальний заклад знаходиться в столиці нашої країни - Києві, що вже говорить про більші перспективи для життя і праці у майбутньому.

3. Звідки дізналися про юридичний факультет?

На старших курсах навчається моя хороша знайома, яка мені із захопленням розповідала про велике місто, університет та юридичний факультет.

4. Чому обираєте саме юридичну спеціальність?

З дитинства люблю правду, часто задумувалась над тим, як вчинити правильно та що собою являють закони. Світ наповнений несправедливістю, з якою потрібно боротися. Я хочу бути вартовим порядку і справедливості, захищати життя і надавати допомогу людям, які цього потребують.

5. Які маєте захоплення?

Люблю грати на музичних інструментах, таких як гітара чи фортепіано, захоплююсь вокалом, дивлюсь хокейні матчі та захоплююсь міфологією древніх країн та народів.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook