ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID-19 У КОЛЕДЖІ

13 червня 2021 року

 

713 червня у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» розпочалась вакцинація працівників закладу від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Першу дозу вакцини отримали 25 працівників закладу освіти.

2

13

Працівники мобільної бригади, які проводили щеплення повідоми про те, що згідно процедури щеплення проводиться первинний медичний огляд, далі працівники повинні заповнили бланки інформованої згоди на проведення щеплення, а також про те, що після щеплення варто залишитися на пів години у пункті щеплення, щоб у разі виникнення серйозної  алергічної  реакції, вчасно надати медичну допомогу. Всі, хто проходять вакцинацію, вносяться до електронної бази і після отримання двох доз вакцини можуть отримати паспорт вакцинації.

69

1358101211144

ВАЖЛИВО!!! Вакцинація — найефективніший спосіб захисту від інфекційних захворювань. Імунна система реагує на введену вакцину, виробляючи імунітет проти інфекції, і таким чином формує захист проти хвороби. Самостійно жодна медицина світу не може зупинити поширення коронавірусу. Тільки особистою відповідальністю кожного, самоорганізацією та злагодженістю дій зможемо впоратись з небезпечним вірусом, вберегти від нього себе та своїх рідних!

Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові та самовідповідальні!

Посилання на відео: https://youtu.be/NF2ovWEZPS8

Медсестра коледжу
Ірина ШИНКЛЯРСЬКА
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook