Ректорат: завершення навчального семестру та підготовка до вступної кампанії

7 червня 2021 року
     7 червня 2021 року відбулося чергове засідання ректорату, присвячене завершенню навчального семестру, профорієнтаційній роботі та плануванню діяльності на поточний тиждень.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про перший етап вакцинування від коронавірусної хвороби – 198 співробітників зробили щеплення. Протягом трьох днів планується вакцинувати ще по 150 осіб. Триває робота з акредитації освітньо-наукових програм.

  

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про проведений семінар з методистами та диспетчерами деканатів та дирекцій, присвячений організації документообігу.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондтратюк проінформував про експертизу наукових проектів, поданих на конкурс міністерства освіти і науки, участь науковців у виставці АГРО-2021 та презентацію на ній розробок, подачу заявки на базове фінансування науки. У навчально-дослідних господарствах триває заготівля сіна, хоча погодні умови не дозволяють зробити це за графіком.

  

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський закцентував на старті роботи освітнього центру для вступників з тимчасово окупованих територій. Також він запевнив в готовності до старту вступної кампанії.

     Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко зупинився на можливості відпочинку та оздоровлення студентів та співробітників в СОТ «Академічний» на березі Чорного моря.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про старт відпускного періоду та оформлення наказів на продовження працевлаштування.

     Завідувач оздоровчого центру Вячеслав Крупка доповів про ситуацію з захворюваністю на гострі респіраторні інфекції та закцентував на сезонних сплесках випадків алергії та інвазії кліщів.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов проінформував про проведення віськово-польових зборів у липні.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на реалізації проектів протипожежної безпеки у фокусі планової перевірки державною службою з надзвичайних ситуацій. Ремонтні тривають в гуртожитках та навчальних корпусах – розпочалася підготовка до нового навчального року.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зупинився на екзаменаційній сесії – щоденно здійснюється контроль за перебігом іспитів та захистами дипломних проектів випускниками бакалаврату. За графіком організовані заняття для вступників до магістратури з іноземної мови в онлайн форматі. Продовжується перевірка навчально-методичної частини деканатів та дирекцій до нового навчального року.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про результати зустрічі з мешканцями гуртожитку №12 – спільним зусиллями ректорату та самоорганізацією будуть поліпшуватися побутові умови проживання.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook