Нова система відеонагляду Славутського лісгоспу веде контроль за лісами півночі Хмельниччини

1 червня 2021 року
Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства

  У диспетчерській ДП «Славутський лісгосп» обладнано центральний пункт та удосконалений центр відеоспостереження для швидкого реагування на пожежі. Спостерігати за лісами можна на трьох моніторах, куди подають зображення з дев’яти веб-камер Шепетівського, Ізяславського та Славутського лісгоспів.

Телесистеми базуються на високоякісному обладнанні, що забезпечує чітке зображення з потужним збільшенням для детального огляду лісу на великій відстані. Електронна карта відображає рух та зони огляду телекамер у реальному часі, забезпечує швидке визначення місця пожежі та його координат для роботи GPS навігаторів.

. Для ознайомлення відповідальних чергових та інженерів лісового господарства з роботою покращеної системи відеоспостереження проведено змістовне навчання. Завдяки монітору цьогоріч вже виявили кілька лісових та польових пожеж на самому їх початку.

Лісівники просять громадян, якщо вони помітили загоряння в лісі, одразу телефонувати черговому по Славутському лісгоспу на стаціонарний номер (03842)-71-459 або на мобільний телефон 067-657-25-06.

 

Джерело: Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства. https://kmlis.gov.ua/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D...

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook