28-е видання ISCOMS International Student Congress Of (bio)Medical Sciences 2021

2 червня 2021 року

     28-е видання ISCOMS відбудеться в онлайн форматі з 8 по 10 червня 2021 р. ISCOMS є одним з провідних студентських конгресів у галузі (біо) медичних наук. Торішній конгрес мав надзвичайний успіх, участь у якому взяли учасники з усього світу. Через пандемію COVID-19 нам було запропоновано організувати перше цифрове видання ISCOMS. Ми впевнені, що цього року ISCOMS 2021 матиме ще більший успіх!

 

     Програма конгресу складається з попереднього курсу вдосконалення ваших дослідницьких навичок та трьох днів конгресу. Протягом трьох днів конгресу ISCOMS пропонує студентам можливість представити свої дослідження на цифровій міжнародній платформі. Крім усього цього, студенти можуть взяти участь в інтерактивних майстер-класах. В останній день конгресу відбудеться трансплантація печінки живому донору від дорослого до дитини ц покаже і пояснить один з найкращих хірургів УМКГ.

 

     

 

 Крім того, під час конгресу відбудеться кілька основних лекцій зі всесвітньо відомими спікерами, включаючи лауреата Ласкераварда 2016 року та лауреата Нобелівської премії 2019 року, професора сера Пітера Дж. Раткліффа, який проведе лекцію про свої дослідження з питань зондування кисню в клітинах. Окрім професора Еллен Рош, її дослідження зосереджуються на застосуванні інноваційних технологій для розвитку серцевих апаратів.

 

      Другий день конгресу матиме тему дня - харчування. Протягом цього дня кілька тематичних семінарів, презентацій та основних лекцій будуть пов’язані з цією темою. Наприклад, професор з питань харчування Яап Зайделл проведе лекцію про хронічні захворювання достатку, такі як ожиріння та діабет, та їх профілактику за допомогою харчування. У другій половині дня вірусолог професор Маріон Купманс буде говорити про віруси, що передаються їжею, а також про запобігання та контроль вірусних спалахів.

 

     Крім усього цього, відбудеться захоплююча онлайн-соціальна програма, щоб дати учасникам можливість розширити свої мережі та пізнати одне одного!

 

Більше інформації та реєстрація за цим посиланням - https://iscoms.com/  

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook