Вільний та комфортний простір – нові можливості для навчання і творчості студентів інженерних факультетів

31 травня 2021 року
    На виконання доручення ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка у відновленому сяючому фойє одинадцятого навчального корпусу спільними зусиллями керівництва університету, механіко-технологічного факультету та студентської організації відкрито новий студентський хаб – простір студентського відпочинку, дозвілля та творчості.

    Новостворена зона відпочинку містить робочі місця, обладнанні швидкісним Wi-Fi доступом до мережі інтернет, зручні м’які крісла-мішки, журнальні столики та місця для заряджання й роботи з гаджетами. Це зручний та комфортний простір, призначений для роботи, творчості, відпочинку та дозвілля.
    Створення зони відпочинку є відповіддю керівництва університету на бажання студентської молоді мати сучасний та зручний простір для вільного спілкування та генерації нових ідей, для роботи, навчання і творчості, для творчого єднання студентів різних курсів й спеціальностей.

   Ця лаунж-зона може слугувати місцем проведення презентацій, тренінгів і майстер-класів, майданчиком для успішного зародження і реалізації студентських ініціатив, місцем проведення зборів студентської організації та вирішення організаційних питань.
     У студентській зоні відпочинку можна виступити у неформальній обстановці перед своїми колегами та обговорити наукові проблеми, спільно послухати онлайн-лекцію, курси, або ж взяти участь в онлайн-конференції, переглянути фільм, почитати книгу, відвідати віртуальні виставки, музеї. Для цього вона облаштована комфортними кріслами-мішками, що вже полюбилися студентам, швидкісним інтернетом та місцями для заряджання гаджетів – всім тим, що входить до базового набору потреб сучасного студента.

   Запрошуємо всіх студентів та сподіваємось, що новостворений студентський хаб стане місцем креативу, особистісного розвитку та стартовим майданчиком для реалізації нових ідей!

 

Володимир Скібчик,
заступник декана механіко-технологічного факультету
з навчальної та виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook