Public Talk " Реформа системи реєстрації прав і запобігання рейдерським схемам"

24 травня 2021 року

     22 травня на юридичному факультеті відбувся Public Talk в рамках курсу нотаріат в Україні: "Реформа системи реєстрації прав і запобігання рейдерським схемам"

     Організатором заходу став завідувач кафедри цивільного та господарського права НУБіП України, доктор юридичних наук, професор Олексій Піддубний, запросивши до розмови фахівця у галузі права, адвоката, помічника Міністра юстиції України, в.о. директора Департаменту контролю за дотримання реєстраціного законодавства Держаної реєстраційної служби України, практика Ігоря Бінька.

     Спікер з радістю відповідав на усі запитання професора та студентів, для яких такий формат спілкування з фахівцем був у новинку і повністю зняв усі кордони на зустрічі. Ще на початку розмови Ігорь Бінько значив, що дуже важливо знати теорію, але досвід практика є неймовірно цінним, і тому практик рекомендував ще у студентські роки наполягати на навчанні та читанні книг та публікації. Адже на власному досвіді показав, як дійшов до своєї цілі, яку поставив собі ще за період навчання в університеті. Розглянули декілька питань з реєстрації на право власності майна, як на практиці діяти різним суб’єктам та оминути проблеми, нагальну потребу в створенні не тільки механізмів боротьби із рейдерством, яке вже відбулося post factum, а в створенні ефективної системи запобіжників рейдерству, тобто, в превентивних заходах захисту.

     Адміністрація, викладачі та студенти, які відвідали Public Talk залишились у захваті та з нетерпінням чекають наступного разу.

Анастасія Василевська,

Голова студенської організаії юридичного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook