Ксенія Третьякова - учасник І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт – 2021

23 січня 2021 року

 21 січня 2021 року в онлайн-режимі відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей: 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», який був оголошений Міністерством освіти і науки України наказом № 1457 від 24.11.2020 року, в НУБіП України – наказом ректора № 988 від 1.12.2020 року.
Розпорядженням директора НДІ здоров’я тварин № 39 від 7 грудня 2020 року було створено Конкурсну комісію для розгляду студентських наукових робіт на І етапі Конкурсу. Голова комісії – директор науково-дослідного інституту здоров’я тварин, доктор ветеринарних наук, професор Дмитро Засєкін, члени комісії – заступник декана з навчальної роботи, кандидат ветеринарних наук, доцент Василь Данілов, заступник декана з практичної підготовки студентів, кандидат ветеринарних наук, доцент Юрій Жук, завідувач кафедри хірургії і патофізіології імені І. О. Поваженка, доктор ветеринарних наук, доцент Микола Малюк, заступник директора науково-дослідного інституту здоров’я тварин зі студентської наукової роботи, кандидат ветеринарних наук, доцент Ярослав Сердюков, доктор ветеринарних наук, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого Лариса Кладницька, студенти-учасники першого етапу Конкурсу, а також їх наукові керівники.


Студентка гуртка «Ветеринарна тосикологія» Ксенія Третьякова під керівництвом доцента Вадима Іщенка представили роботу «Ефективність препарату «Атоксвет» для зниження негативного впливу мікотоксинів на організм птиці», яку і було рекомендована від факультету ветеринарної медицини НУБіП України для участі у ІІ етапі Конкурсу, які відбудуться в Одеському ДАУ навесні 2021 року.

По завершенні засідання Голова конкурсної комісії професор Засєкін Дмитро Адамович подякував усім студентам, що підготували роботи, доповіді та презентації за темою досліджень, їх керівникам за виконану роботу та членам комісії.
Бажаємо перемоги в ІІ етапі конкурсу!

Г. Бойко, В.Іщенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook