САЙТ БЕРЕЖАНСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ – ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ВЕБСАЙТ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ

30 квітня 2021 року

  

IMG 0511 w

Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за сприяння Міністерства освіти і науки України вперше провела Конкурс на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATION WEBSITE 2020», який було розпочато у листопаді 2020 року.

Конкурс проводився для сприяння впровадженню інформаційних технологій в освітній процес та забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – викладачів, студентів, батьків. Очікуваний результат – стимулювання ініціативи, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність закладів освіти через інтернет, забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, висвітлення кращого досвіду та поліпшення освітньої, наукової, профорієнтаційної та інноваційної діяльності за допомогою використання інформаційних технологій.

У Конкурсі взяли участь 652 заклади фахової передвищої освіти. Відповідно до Положення про конкурс 35 закладів набрали найбільшу кількість балів та перейшли до ІІ етапу, про що було повідомлено у лютому 2021 року. Підбиття підсумків та визначення переможців проводила конкурсна комісія в складі:

2

Олега Шарова – голови конкурсної комісії, генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України;

Тетяни Іщенко – заступника голови, директора науково-методичного центру ВФПО;

Олени Глазунової – декана факультету інформаційних технологій НУБіП України.

В числі переможців конкурсу:

ІІ місце – ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» http://www.batk.nubip.edu.ua/index.php/ua/.

2m

Переможці конкурсу, які отримали призові місця, нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня і пам’ятними нагородами.

Результати конкурсу розкривають перед закладами фахової передвищої освіти нові можливості для постійного вдосконалення вебсайтів шляхом осучаснення дизайну, підвищення динамічності та інтерактивності, вдосконалення контенту сайту, особливо навчально-методичної складової та забезпечення доступу здобувачам освіти до електронних освітніх ресурсів, розміщення додаткових інформаційних сервісів, розкручування сайту тощо.

IMG 0505 w

Керівництво коледжу висловлює щиру і велику вдячність адміністратору вебсайту Володимиру КАЧУРІВСЬКОМУ за оригінальний дизайн, контент і динамічність, Галині ГАЛАНДЖІЙ за належне наповнення сайту, а усім працівникам та студентам за цікаві публікації та колоритні фото!

Світлана Пилипишин,
в.о. директора коледжу
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook