ВЧОРА ВИПУСКНИК БЕРЕЖАНСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ – СЬОГОДНІ СТУДЕНТ НУБІП УКРАЇНИ

26 квітня 2021 року

 

1Вступ випускників коледжу для отримання вищої освіти у наш базовий заклад - НУБіП України - є одним із пріоритетних завдань, яке ставиться зараз перед нами. Велика відстань до Києва, наявність порядінших закладів вищої освіти та страх покинути свою зону комфорту – ось основні перешкоди для того, щоб поїхати далеко від дому на навчання. Дуже часто наші випускники вже підшуковують собі роботу поряд, а інші спішать покинути Україну, щоб швидко заробити гроші на подальше майбутнє. Тому дуже важливо викладачам правильно мотивувати молодих людей та показати їм переваги, які відкриваються в столиці.

3

Для більшої інформативності тазбільшення довіри до сказаного викладачі циклової комісії інженерних та аграрних дисциплін цими днями організували зустріч в режимі онлайн наших випускників агромеханічного відділення з випускником 2019 року Іваном МИСЮКОМ. Цей молодий чоловік навчається зараз на другому курсі НУБіП України за спеціальністю 208 «Агроінженерія». Він щиро розповів про те, як вступав до столичного вишу, про всі свої острахи та вагання, і разом з тим, в яких комфортних умовах живе зараз і як змістовно та пізнавально проходить його студентське життя. Іван також зазначив, що той, хто не лінується, має можливість не тільки отримати міцні знання, але й знайти собі підробіток у вільний від навчання час. Детально зупинився на матеріально-технічній базі факультету, на якому здобуває освіту, організації освітнього процесу, особливо в теперішніх умовах, роботі органів студентського самоврядування. На запитання, чи хоч раз пошкодував про свій вибір, Іван лише посміхнувся і відповів, що не варто шкодувати за тим, що вже зроблено, і двічі не варто, коли ти бачиш результат, перспективу й успіх від свого вибору. А думати над тим, що би було, якби ти вчинив по-іншому, то даремне потрачений час.

2

Бесіда пройшла у теплій, дружній атмосфері, наші студенти ставили багато запитань і отримали вичерпні відповіді. Сподіваємось, що окремі випускники обдумають почуте, зроблять правильний вибір свого майбутнього і стануть студентами НУБіП України. Недарма кажуть: «Найскладніше - почати діяти, все інше залежить тільки від наполегливості».

Ігор БУНЯК,
завідувач агромеханічного відділення
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook