Інтелектуальна вікторина від студентів-харчовиків

24 квітня 2021 року

  Я, Косяк Каріна, студентка 1-го курсу 2 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, хочу розповісти про наше студентське дозвілля в умовах карантину.

  18 квітня, згідно з затвердженим планом виховної роботи на  квітень-травень 2021 року мною було організовано і проведено онлайн вікторину для моїх одногрупників. Мені захотілося поєднати корисне з приємним і в нас вийшла цікава навчально-пізнавальна година на тему: «Здорове харчування. Цікаві факти про їжу та технології виробництва». В такому заході чудово поєднано основи нашої спеціальності з елементами гри, змагання, що в результаті дозволяє легко засвоювати інформацію.

  Спочатку я коротко розповіла історію виникнення різноманітних продуктів, про важливість здорового, раціонального харчування. Наш куратор Анастасія Іванюта показала нам відео з технологіями виробництва різної продукції.

 

  Вікторина передбачала різнобічні завдання: відкриті запитання, тести з історії виникнення продукції та звичаїв харчування різних народів, технології виробництва, споживних властивостей продуктів. Студенти розраховували вартість продуктового кошика, порівнювали його з вартістю попередніх років.

  Також у вікторині було завдання поєднати картинки і пояснити свій вибір. Студентам було цікаво роздумувати, як взаємопов’язані личинки і сир, риб’яча луска та звичайна жіноча помада і т.д.

  Загалом мені сподобалося організовувати таку вікторину, а мої одногрупники висловили мені вдячність і готуються до наступних заходів. 

Тож передаю їм естафету і бажаю успіхів!!!!

 Каріна Косяк,
студентка 1 курсу 2 групи,
факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook