Навчання у ЗВО очима здобувачів освіти

22 квітня 2021 року

 

521.04.21р. відбувся захід - круглий стіл на тему "Навчання у ЗВО очима здобувачів освіти" у змішаному форматі, організований викладачкою спеціальних економічних дисциплін Іриною ПАЛІНСЬКОЮ. Метою заходу було обговорення актуальних проблем організації освітнього процесу у сучасних умовах і формування теперішнього прогресивного здобувача освіти.

21

Стрімкий розвиток глобального інформаційного простору та значне посилення соціальної комунікації сприяють збагаченню сфери освіти новими ідеями, ресурсами та засобами і способами діяльності. Головна мета ЗВО полягає в тому, щоб створити таку систему навчання, яка б забезпечувала освітні потреби кожного здобувача освіти відповідно до його нахилів, інтересів та можливостей.

Учасниками круглого столу стали здобувачі освіти груп ОФП- 31МО-11СК. Під час заходу було представлено ряд доповідей і презентацій. Розмова була дуже насиченою, цікавою: йшлося про організацію освітнього процесу переваги та недоліки сучасної освіти, перспективи навчання у ЗВО, досвід роботи з різними онлайн-платформами, проблеми з якими стикаються здобувачі освіти.

Зокрема, доповідачами було проведено анкетування серед здобувачів освіти ВСП «Бережанського фахового коледжу НУБіП України» і зроблено підсумок що більшість серед них свідомо обрали майбутню професію і задоволені освітнім процесом. 

34

Заключне слово було надано завідувачці відділенням Економіки та прикладної екології Ірині Терновій.

Найважливішим висновком було те, що навіть найдосконаліша побудова освітнього процесу і найсучасніші інформаційні технології не можуть замінити живого спілкування, обміну думками, справжніх емоцій, блиску зацікавлених очей. 

6

Викладач циклової комісії
спеціальних економічних дисциплін
Олег АНДРУСЯК
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook