Онлайн лекція «Significance of logistics management»

14 квітня 2021 року

   30 березня 2021 року відбулася онлайн лекція «Significance of logistics management» для студентів 2-го курсу спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту в межах вивчення дисципліни «Логістика». Лекція була представлена професором Сандіп Кумар Гупта, керівником Центру розвитку інновацій та підприємництва, IIMT College of Engineering Greater Noida India, за запрошенням професора кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського д.е.н. Резнік Надії Петрівни. 

    Під час лекції студенти дізналися про особливості управління логістикою, почули роз’яснення щодо основних складових логістичного менеджменту та чому логістика важлива для бізнесу.
  Лекція викликала великий інтерес в студентів, які відзначили змістовність, структурованість презентації. Сандіп Кумар Гупта продемонстрував високу ясність викладу матеріалу та контакт з аудиторією.

   Студенти у своїх відгуках про лекцію зазначили, що було цікаво працювати з гостьовим лектором, оскільки отримали можливість посилення навчання англійською мовою.

Тетяна Артюх, доцент кафедри
менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook