Відбувся 1-й етап V Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху»

13 квітня 2021 року

   12 квітня 2021 року відбулось засідання конкурсної комісії V Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху», який проходить на базі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Членами комісії, які виставляли рейтингові бали, є завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент Шинкарук Л.В., доктор економічних наук, доцент Дєліні М.М., кандидати економічних наук, доценти Биховченко В.П., Суханова А.В., кандидат з державного управління, старший викладач Дергач А.В. На засіданні відбіркової комісії члени обговорювали відеопрезентації студентських проєктів.

   Всього на конкурс було подано 29 проєктів з різних факультетів НУБіП України та інших ЗВО України. Всі проєкти відрізняються своєю актуальністю та креативністю. Проєкти виконані в різних сферах, стосуються важливих проблем сьогодення як економічних, так й соціальних, та відображають зацікавленість з боку студентства проєктною діяльністю.

   Серед представлених робіт рейтингова комісія оцінила та обрала 10 проєктів, які зацікавили роботодавців та рекомендовані до захисту у 2-му турі.

2-й тур конкурсу відбудеться 14 квітня 2021 р. о 10-й годині.

Ознайомитись із відео-презентаціями учасників 1-го туру можна за посиланням: https://cutt.ly/MvwVGCH

Відео-презентації відібраних до 2-го туру проєктів, які зацікавили роботодавців: https://cutt.ly/avwVZaU

Чекаємо на Вас 14 квітня!

Дєліні М.М.,
професор кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту,
представник оргкомітету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook