Перебіг освітнього процесу та інші актуальні питання життя факультету у фокусі засідання деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

5 квітня 2021 року

     

     Традиційно, у перший день робочого тижня 5 квітня відбулося планове засідання деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з наступними питаннями порядку денного:

1.  Про кількість учасників Олімпіади до вступу в НУБіП

2. Про план роботи кафедр на квітень 2021, включаючи навчальну/наукову/виховну види робіт, профорієнтаційні заходи

3. Про проведення міжнародної наукової конференції Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства».

4. Про підготовку бакалаврських проектів та магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання факультету.

5. Про роботу кураторів, про стан в гуртожитку.

6. Про планування проведення заходу "День відкритих дверей", що відбудеться 17.04.2021.

7.Про міжнародну діяльність факультету (практика, іноземні студенти , плани по Еразмус +)

8.Різне.

     Процес планування різних видів робіт на поточний місяць передбачають участь у роботі конференцій, вебінарів, інших онлайн заходів, контроль належного перебігу навчального процесу з моніторингом якості подання навчальних матеріалів. Завідувачі кафедр представили ключові аспекти планування з висвітленням заходів, участь в яких мають намір прийняти співробітники підрозділів факультету.

    Третє питання порядку денного стосувалося підготовки до проведення Х Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Доповів щодо організаційних робіт з підготовки до проведення конференції в.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК доцент Володимир Василів. Активна робота по прийому матеріалів конференції та підготовці до друку збірника матеріалів триває. За попередніми даними у роботі конференції приймуть участь не лише студенти університету, а і провідні науковці вітчизняної харчової галузі та багато закордонних колег.

     Про перебіг навчання на факультеті та підготовку бакалаврських та магістерських робіт студентами денної та заочної форми факультету розповіла заступник декана доцент Наталія Слободянюк, заняття відбуваються згідно розкладу, спостерігається активне використання студентами електронних навчальних курсів,   робота над дипломними проектами триває, згідно розроблених індивідуальних графіків виконання, що включає консультування з науковими керівниками, оформлення результатів власних досліджень та роботу над публікаціями. 

   Наступним актуальним питанням засідання було обговорення планування проведення Дня відкритих дверей факультету в онлайн режимі 17 квітня 2021 року. Було запропоновано розробити сценарій проведення заходу із обов`язковим залученням всіх НПП факультету із представленням актуальних аспектів навчання, а також передбачити запрошення   цікавих спікерів, в тому числі з числа роботодавців для забезпечення максимально високого рівня зацікавленості абітурієнтів, та надання всієї необхідної інформації, щоб вони мали можливість зробити свідомий і правильний вибір.

    В обговоренні питань порядку денного прийняли участь завідувачі кафедр та відповідальні за профорієнтаційну роботу та міжнародну діяльність, в рамках якої минулого тижня відбувся семінар з представлення актуальних стандартів безпечності харчових продуктів разом з представниками Університету штату Пенсильванія. Також відбулася онлайн-зустріч з представником ISA Lille, щодо програми мобільності ERASMUS + у Франції, в якій вже 4й рік поспіль беруть участь студенти факультету.

      Наприкінці засідання декан звернула увагу на суворе  дотримання карантинних заходів задля збереження здоров’я студентів та співробітників.

Вчений секретар факультету Наталія Сілонова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook