ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДОКТОРКУ ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК ОЛЕНУ ЖУРЕНКО!

10 квітня 2021 року

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого щиро вітає з Днем народження докторку ветеринарних наук, доцентку Олену Журенко!


Олена Журенко серед провідних українських вчених-жінок у галузі ветеринарної медицини


ВЕЛЬМИШАНОВНА ПАНІ ОЛЕНО!

Прийміть наші сердечні поздоровлення та найкращі побажання з нагоди Вашого сьогоднішнього свята!
Притаманні Вам доброта, небайдужість до своєї справи, людяність, уміння підтримати і завжди прийти на допомогу – це саме ті достойні риси, які є запорукою глибокої поваги та симпатії до Вас керівництва, колег, здобувачів вищої освіти нашого навчального закладу. Ваша добропорядність і професіоналізм, організаторські здібності та активна життєва позиція не лишаються без уваги оточуючих, адже Ви є справжнім прикладом для наслідування.

У наші вітання ми всі вплітаємо дорідну хвилю побажань, які обов’язково здійсняться! Бажаємо бути в усьому переможцем, ніколи не сумувати, любити життя, творити добро, бадьоро та впевнено йти до своєї мети та з легкістю оминати всі перешкоди, з радістю насолоджуючись обіймами неймовірного успіху, добробуту і злагоди.
Нехай Ваша велична енергія допомагає втілювати у життя задумане, розставляти все по своїх місцях. Хай кожен день буде сповнений яскравими усмішками, чудовими мріями, щасливими сподіваннями, веселими жартами, добрими справами, насиченими кольорами життя, світанками натхнення та здійсненням усіх бажань. Нехай весняне різнобарв'я дарує Вам життєдайну свіжість, нову хвилю бадьорості, піднесення та натхнення.

Нових щасливих, успішних і захоплюючих життєвих доріг!!! Нехай у Вашому домі завжди панують любов, злагода і благополуччя, а у професійній справі зберігається невтомна енергія новаторського пошуку та бажання невпинно рухатися вперед до нових висот наукових відкриттів! Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії та наснаги! Бажаємо, щоб кожен Ваш день був сповнений добром, щастям та приємними подіями!
Нехай береже Вас доля!

 

За дорученням співробітників кафедри завідувач,
професор ВІКТОР ТОМЧУК

 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook