На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася ювілейна 75-та Всеукраїнська науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, аспірантів і студентів

9 квітня 2021, 17:31

        На факультеті тваринництва та водних біоресурсів у он-лайн форматі відбулася ювілейна 75-та Всеукраїнська науково-практична конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», у якій прийняли участь понад 130 вчених, аспірантів та студентів рідної альма-матер, а також учасники із ряду інших наукових установ України.

      Конференція розпочалася вітальними словами на той час декана факультету тваринництва та водних біоресурсів, а на сьогодні вже проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка та начальника науково-дослідної частини університету Володимира Отченашка. Модератором конференції виступив директор науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко.

      У всіх секціях конференції: довкілля та екологічні проблеми; аквакультура, гідробіологія та іхтіологія, генетика, розведення та біотехнологія тварин; годівля тварин та технологія кормів; технології виробництва продукції тваринництва; інноваційні технології переробки продовольчої сировини, якості і безпеки продукції АПК виступили понад 80 доповідачів.

      Свої наукові доповіді представили кращі студенти факультету, усі слухачі аспірантури, шановні кандидати та доктори наук. Під час виступів аспірантів пролунали слова підтримки, конструктивної критики та настанови від вчених Університету і гостей заходу, що надало молодим вченим мотивацію у ведені подальшої науково-дослідної роботи.

       Ювілейна 75-та конференція була насиченою, проведена в он-лайн режимі, проте увесь науково-педагогічний, аспірантський, та студентський колектив факультету тваринництва та водних біоресурсів має надію у наступному році вже зустрітися в стінах рідного Університету для очного спілкування, обміну досвідом та розвитку вітчизняної науки на честь і славу Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Наталія Грищенко,
голова ради молодих вчених факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook