Миколаївська область: за добу зареєстровано 4 пожежі на відкритій території

8 квітня 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

4.jpg

6 квітня на території м. Миколаєва та області зафіксовано 4 пожежі на відкритій території.

Про перший випадок Службу порятунку сповістили о 10:14. Горів очерет та суха трава поблизу с. Коблеве Коблівської сільської об'єднаної територіальної громади Миколаївського району. Вогнеборці місцевої пожежної охорони “Коблеве” о 10:43 пожежу локалізували та о 10:50 ліквідували на площі 500 кв. м.

О 17:22 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу очерету, сміття та сухої трави на відкритій території Миколаївського міського парку культури та відпочинку “Ліски”. За вказаною адресою направлено відділення 2 та 3 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. О 18:46 пожежу ліквідували на площі 400 кв. м.

Ще один випадок стався на вул. Одеська смт Веселинове Веселинівської селищної об'єднаної територіальної громади Вознесенського району. О 21:23 на пункт зв'язку 11 ДПРЧ сповістили про пожежу очерету на відкритій території. Вогнеборці о 21:30 локалізували пожежу площею 500 кв. м та о 21:42 — ліквідували.

Також на вул. Океанівська м. Миколаєва вогнеборці 5 ДПРЧ о 21:45 ліквідували пожежу сміття площею 15 кв. м.

В усіх випадках спричинило пожежі необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Додатково залучались співробітники поліції.

Всього працювало 27 осіб та 5 одиниць техніки.

Шановні мешканці та гості нашого краю! Перш ніж кинути на землю недопалок, завчасно подумайте до яких наслідків це може призвести. Навіть незначна іскра, за лічені хвилини, перетворить пожежу у масштабну, подолати яку під силу лише вогнеборцям із застосуванням професійної техніки. Якщо ж ви стали свідком пожежі, на початковій стадії спробуйте загасити її самотужки, у разі розповсюдження горіння, звертайтеся за екстреним номером “101”!

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/122779.html

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook