ОНЛАЙН – ЗАСІДАННЯ ГУРТКА З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

8 квітня 2021 року

 

17 квітня 2021 року викладачкою-методисткою Валентиною РУДНИК проведено засідання гуртка «Сучасна бухгалтерія» на тему «Історія виникнення та розвитку бухгалтерського обліку». Мета засідання – детальне дослідження історії бухгалтерського обліку на різних етапах розвитку людства. 

У роботі гуртка взяли участь: завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана ЛЕЩИШИН, голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Уляна БУРДАШ, канд.пед.н. Уляна ДУДКА, здобувачі освіти.

2

Готуючись до засідання, гуртківці провели ґрунтовні дослідження історії розвитку бухгалтерського обліку і результати власних наукових досліджень представили у вигляді доповідей із презентаціями. Загалом представлено 5 різнопланових доповідей, у яких було розкрито широкі аспекти досліджуваної проблематики та представлені цікаві факти про виникнення та розвиток бухгалтерського обліку: 

  1. Вікторія НАКОНЕЧНА: Початокзародження бухгалтерії;
  2. Вікторія КУШЛИК: Облікові системиСтародавнього Сходу;
  3. Яна КЛЕЦОР: Облік Древнього Риму та Стародавньої Греції;
  4. Софія ПАК: Облік середньовіччя;
  5. Аліна САЛАБУН: Розвиток бухгалтерського обліку в Україні.

34567

На засіданні гуртка були вирішенні наступні питання: поглиблення знань здобувачів освіти, вироблення наукового мислення, розвиток умінь систематизувати інформацію, відстоювати та аргументувати власну позицію, а також ознайомлення з досвідом минулого бухгалтерського обліку для кращого розуміння сутності бухгалтерії.

Уляна БУРДАШ,
Голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook