В Сумах чиновники лесхозов сорвали заседание областной комиссии по вопросам ТЭБ и ЧС

26 березня 2021 року
Відкритий ліс

Сегодня, 25 марта было сорвано заседание Сумской областной комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций. «На повестке дня были сверхважные вопросы жизнедеятельности региона, – прокомментировал глава облгосадминистрации Василий Хома. – Докладывать должны были первые лица Сумского областного управления лесного и охотничьего хозяйства, коммунального предприятия областного совета «Сумыоблагролес». Но прислали вместо себя или заместителей, или, например, главного лесничего».

Василий Хома подчеркнул, что такое отношение к своим функциональным обязанностям недопустимо: «Я еще могу понять, когда руководитель находится на больничном, или на самоизоляции в связи с подозрением на COVID-19. Но когда человек – на рабочем месте и не появляется на совещание такого уровня – это уже показатель исполнительской дисциплины».

Чиновник призвал всех должностных лиц области ответственно относиться к своим функциональным обязанностям и настаивает на проведении очередного заседания Сумской областной комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций в ближайшие дни. Участие в заседании должны принимать непосредственно члены областной комиссии ТЭБ и ЧС и первые лица учреждений, предприятий и организаций, сообщают на заседании.

Вопросы повестки дня, запланированные к заседанию Сумской областной комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций 25 марта:

– О мерах по предотвращению и противодействию массовым пожарам лесов, торфяников и сельскохозяйственных угодий;

– О состоянии противопожарной защиты сельских населенных пунктов и содержание и обеспечение местных (добровольных) пожарных команд;

ВАСИЛЬ ХОМА: ЗАКЛИКАЮ ВСІХ ПОСАДОВИХ ОСІБ СУМЩИНИ ВІДПОВІДАЛЬНО СТАВИТИСЯ ДО СВОЇХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ

Голова Сумської облдержадміністрації Василь Хома звертається з такими словами до всіх посадових осіб області через те, що сьогодні було зірване засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

«На порядку денному були надважливі питання життєдіяльності регіону, –- прокоментував очільник облдержадміністрації. – Доповідати повинні були перші особи Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, комунального підприємства обласної ради «Сумиоблагроліс». Але прислали замість себе або заступників, або, наприклад, головного лісничого».

Василь Хома наголосив, що таке ставлення до своїх функціональних обов’язків неприпустимо: «Я ще можу зрозуміти, коли керівник знаходиться на лікарняному, або на самоізоляції у зв’язку з підозрою на Covid-19. Але коли людина – на робочому місці і не з’являється на нараду такого рівня – це вже показник виконавської дисципліни».

Голова облдержадміністрації закликав всіх посадових осіб області відповідально ставитися до своїх функціональних обов’язків і наполягає на проведенні чергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у найближчі дні. Участь у засіданні мають брати безпосередньо члени обласної комісії ТЕБ та НС і перші особи установ, підприємств та організацій, що доповідають на засіданні.

Питання порядку денного, заплановані до засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 25 березня 2021 року: Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь; Про стан протипожежного захисту сільських населених пунктів та утримання і забезпечення місцевих (добровільних) пожежних команд; Про забезпечення потреб населення та галузей економіки водними ресурсами у разі настання маловоддя/

 

Джерело: Відкритий ліс. https://www.openforest.org.ua/161031/

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook