19 березня 2021 року куратором групи МЗЕД (магістри 1 року навчання) Наталією Голомшою проведено зустріч з студентами групи, які проживають в гуртожитку

19 березня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

             19 березня 2021 року куратором групи МЗЕД (магістри 1 року навчання) Наталією Голомшою проведено зустріч з студентами групи, які проживають в гуртожитку. Під час бесіди були обговорені питання дотримання правил проживання в гуртожитку, перехід на дистанційну форму навчання в умовах карантину та дотримання правил безпеки в умовах пандемії.

 

Наталія Голомша відвідала гуртожиток з метою перевірки стану кімнат, в яких проживають студенти групи МЗЕД (магістри 1 року навчання). Під час бесіди із студентами було обговорено питання дотримання правил проживання в гуртожитку. Наставник групи наголосила, що потрібно підтримувати порядок в гуртожитку та дотримуватися дисципліни.

В умовах карантину важливо уникати контакту з хворими, дотримуватися соціальної дистанції, норм особистої гігієни, носити маски. Важливо також уникати масового скупчення людей.

Слід відмітити, що один студент групи вже перехворів на коронавірус та має офіційне тому підтвердження. Під час хвороби даний студент перебував на самоізоляції.

Далі наставник групи проінформувала студентів стосовно змін графіку освітнього процесу в університеті, в зв’язку з введенням карантину в м. Київ.

 

Наталія Голомша,

доцент кафедри адміністративного

 менеджменту та ЗЕД  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook