7 кроків для вступу в магістратуру в 2021 році

22 березня 2021 року
 
Крок 1. Зареєструватись для складання вступних випробувань та отримати екзаменаційний листок в Приймальній комісії НУБіП України (кор.1, ауд. 57) в період з 11 травня до 3 червня 2021 року.
для реєстрації вступник надає такі документи:
-       копію паспорта (1, 2 сторінки та місце реєстрації),
-       копію реєстраційного номера облікової картки платника податків,
-       копію документа державного зразка про здобутий освітній ступінь та додаток до нього, для осіб, які завершують навчання за ступенем вищої освіти бакалавра у рік проведення вступних іспитів – дані довідки, що підтверджує факт замовлення диплома бакалавра, виданої за місцем навчання,
-       4 кольорові фотокартки розміром 3Х4.
(Оригінали документів вступники пред’являють особисто)
 
 Крок 2Подати заяву для вступу в електронній формі – 15 – 23 липня 2021 року.
·Прийом заяв та документів на навчання від осіб, які вступають на основі вступних іспитів (вступники спеціальних умов) – 22-25 червня 2021 року.
 
Крок 3. З’явитися в пункт тестування (вказаний на інформаційній сторінці «Кабінет вступника») для складання єдиного фахового вступного іспиту (іноземна мова) – 30 червня 2021 року.
Вступник для допуску до пункту тестування має пред’явити:
1)  екзаменаційний листок;
2)  документ, що посвідчує особу;
3)  запрошення-перепустку (вступник роздруковує з інформаційної сторінки «Кабінет вступника»).
!!! У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступник не допускається до пункту тестування.
 
Крок 4. З’явитися в пункт тестування для складання єдиного фахового вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей (лише для вступників на спеціальність 081 "Право") – 2 липня 2021 року.
Вступник для допуску до пункту тестування має пред’явити документи зазначені у кроці 3.
 
Крок 5. Для вступу на всі спеціальності, окрім спеціальності 081 "Право", скласти фахове вступне випробування у період 19 - 30 липня 2021 року.
 
Крок 6. Отримати рекомендацію для зарахування за державним замовленням – до 2 серпня 2021 року.
 
Крок 7. Виконати вимоги Правил прийому для зарахування (подати до Приймальної комісії оригінали документа про здобутий освітній ступінь) –до 18 00 год. 7 серпня 2021 року. 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook