Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк розповів про роль факультету у підготовці фахівців-технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва

18 березня 2021, 11:09

    Відповідно до програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2025» факультет тваринництва та водних біоресурсів тісно співпрацює з іншими структурними підрозділами нашого університету. Саме тому спільно з інститутом неперервної освіти та туризму з 15 по 19 березня 2021 року організоване підвищення кваліфікації викладачів аграрних закладів фахової передвищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», у якому задіяні провідні науково-педагогічні працівники факультету.

     У рамках навчально-методичної програми підвищення кваліфікації декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк розповів про роль факультету у підготовці фахівців з технології виробництва та переробки продукції тваринництва. В умовах адаптивного карантину доповідь відбулася онлайн на платформі Cisco Webex Мeetings. Вадим Миколайович зупинився на основних питаннях як організовано освітній процес на факультеті, його забезпечення кадровим складом, структури самого факультету, контингенту студентів, забезпечення дисциплін навчально-методичними розробками та електронними навчальними курсами, участю студентів у Всеукраїнських студентських олімпіадах і конкурсах, бюджетним фінансуванням науково-дослідних робіт та участю факультету у грантах і позабюджетним надходженням коштів. Потому він змістовно розповів про забезпечення якості підготовки фахівців, основні принципи навчальної роботи та навів навчальні плани підготовки фахівців ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр», які переглядаються щороку спільно із радою роботодавців факультету. Вадим Миколайович коротко ознайомив усіх учасників з матеріально-технічною базою факультету, практичною складовою навчального процесу, міжнародною співпрацею, дозвіллям студентів та умовами їх проживання у гуртожитку. На останок він окреслив матрицю позиціонування підготовки фахівців з тваринництва в Україні, наявні ризики у їх підготовці, головні напрямки реформування аграрної освіти та шляхи удосконалення підготовки технологів з тваринництва.

     Завершуючи зустріч декан факультету Вадим Кондратюк наголосив, що факультет тваринництва та водних біоресурсів радо запрошує усіх випускників закладів фахової передвищої освіти до вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, колектив якого прикладе максимум зусиль для опанування вибраного фаху усіма майбутніми студентами!

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook