Зима перемог: результати інтернет-олімпіади з української мови та літератури

6 березня 2021 року

 

1

 Ми віримо в кожного учня!

(«Освітній проект«На Урок»)

Упродовж лютого тривала VIII Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Зима 2021) Освітнього проекту «На Урок». Студенти груп: Сп-11М, ОФП-21М, К-21М – з нетерпінням чекали 3 березня, коли оголосять результати олімпіади з української мови та літератури

У сучасному освітянському інтернет-просторі«На Урок» зайняв чільне місце, бо дає необмежені можливості для обміну досвідом і допомагає навчати, надихає створювати, мотивує спілкуватися і випробовувати знання студентів. Адже це доступні та цікаві завдання для кожного. Зокрема олімпіади, що суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів та створюють рівні умови для всіх учнів. Це унікальна можливість продемонструвати реальний рівень знань та отримати нагороди за відмінні знання. Не випадково ж узяли участь  у подіях понад 1 485 000 учнів зі всієї України!

Саме тому викладачі та студенти Бережанського фахового коледжу з радістю вибирають в інтернет-просторі вебінари, курси й конкурси «На Урок». Також студенти активно беруть участь в олімпіадах «На Урок»з різних навчальних дисциплін.

8605737862792586559628618625

Отже, переможцями VIII Всеукраїнської інтернет-олімпіади (Зима 2021) «На Урок» з української мови та літератури стали такі студенти ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»:

Боберська Марта (К-21М) і Кметко Анатолій (К-21М) – дипломи ІІІ ступеня;

Кушлик Вікторія (ОФП-21М) – диплом ІІ ступеня;

Івасіків Дмитро (К-21М) – диплом І ступеня.

Вітаємо та пишаємося Вашими успіхами!

Викладачка циклової комісії
гуманітарних дисциплін Оксана Зборівська

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook