OPENFAM: кращі дисципліни від кращих лекторів для слухачів профільної школи з економіки. Лекція з «Основ бізнес-проєктування»

22 лютого 2021 року

   В рамках проєкту «OPENFAM» 17 лютого 2021 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Віталій Гаврилюк провів онлайн-лекцію з предмету «Основи бізнес-проєктування».

   Даний захід проводився для профільної школи з економіки Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді». Головною метою лекції є забезпечення формування в абітурієнтів знань про спеціальності менеджмент та маркетинг для об’єктивного вибору майбутньої професії у відповідності до своїх здібностей.

   Бізнес-проєктом називають синтез ідеї та вміння її реалізації на практиці. Така діяльність направлена на створення унікальних продуктів або послуг в умовах бюджетного та часового обмежень. Слідуючи поставленим цілям, ми досягаємо бажаних результатів. Ефективність визначається правильністю обраних цілей, якістю управління, технічним та ресурсним забезпеченням. Інструментом планування та контролю виконання поставлених завдань служить бізнес-план.

   Саме коротке вступне роз’яснення про проєктну діяльність та бізнес-план визначило основний зміст лекції і обговорення із слухачами. Протягом зустрічі учні активно співпрацювали. Так, було розглянуто сутність соціального підприємництва, його роль в розвитку суспільства, наведено приклади українських компаній, які займають активну позицію з цього питання та на власному прикладі будують сучасний ефективний бізнес.

   Учням було запропоновано підходи з впровадження нововведень на прикладі існуючих бізнесів, розкрито пріоритетність інтересів клієнтів, відповідальності підприємців за прийнятими зобов’язаннями, оперативності поставлених завдань тощо, як цілісної системи побудови ефективного бізнес-проєкту.

   Щиро сподіваюся, що ви зможете розкрити свій потенціал у нашому університеті. Працюємо на ваш успіх та бажаємо реалізації задумів!

Віталій Гаврилюк,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook