Олександр Іпатенко з м. Нової Одеси Миколаївської області: обираю «Технологію виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП України, аби працювати згодом на рідній Україні

22 лютого 2021 року
     Випускник Новоодеської гуманітарної гімназії м. Нової Одеси Миколаївської області південного регіону України Олександр Іпатенко планує вступати на факультет тваринництва та водних біоресурсів й здобути омріяну освітню спеціальність 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та поділився планами на майбутнє.

  • Олександре, а звідки Ви дізналися про НУБіП України?

     — Нам проводили викладачі профорієнтаційну роботу, потім брав участь у «Дні відкритих дверей», далі я зайшов на сайт НУБіП України ознайомився з ним, згодом на «Google» мапі, я переглянув локацію цього прекрасного вишу і зрозумів, що я маю там навчатися! Оскільки, судячи з фото, що я переглядав у просторах Інтернету, то територія університету затишна, зелена, навчальні корпуси вирізняються сучасністю, матеріально-технічна база – інноваційна, а тому впевнений, в цьому закладі вищої освіти я навчуся і досягну бажаного!

  • Сашко, а чому Ви обрали саме цю спеціальність і що спонукало Вас до омріяного вибору?

     — Розумієте, Україна з давніх-давен була і є аграрною країною, маючи родючі чорноземи, великі площі земельних угідь, на яких колосяться та дозрівають чимало сортів рослин, утримується тваринницьке поголів’я, яке є достатком чи не кожної української родини. Мене мій дідусь та бабуся завжди вчили і вчать, що не варто цуратися свого, а слід його розвивати, аби українці споживали вдосталь і якісну тваринницьку продукцію. На жаль, реалії сьогодення у нашому невеличкому містечку в галузі тваринництва – невтішні. Тому, я впевнений, що прикладу максимум зусиль, аби розвивати наше українське тваринництво на теренах мого містечка і тільки тоді: я нагодую себе, свою родину та Україну.

  • А які Ви маєте досягнення у навчанні, спорті тощо?

     — Навчаюся добре, додатково відвідую підготовчі курси НУБіП України, чим я дуже задоволений, буду брати участь у олімпіаді для вступу в університет, бо дуже мрію стати його студентом. Займаюся гирьовим спортом, бо тваринники мають бути фізично розвинутими, раніше закінчив музичну школу за спеціальністю «баян», читав, що на тварин музика позитивно впливає та й збільшує їх продуктивність, вивчаю іноземні мови, веду здоровий спосіб життя.

  • Про що Ви мрієте?

     — Я мрію про прості речі, з яких складається людське щастя: про мир в Україні, про міцне здоров’я, про успішний вступ до НУБіП, про цікаве навчання, подорожі та й загалом про щасливе майбутнє.

  • Тож, дякуємо Вам, Сашко, за вибір закладу вищої освіти, за відверту розмову й бажаємо, щоб всі ваші мрії здійснилися! До зустрічі у лавах першокурсника факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України.

 

Розмову провів Вадим Лихач,
в.о. завідувача кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook