Засідання наставників та старост: організація комбінованого навчання, моніторинг стану здоров'я студентів, завдання на лютий

8 лютого 2021 року

   8 лютого відбулася чергова зустріч деканату факультету з наставниками та старостами академічних груп. Питаннями порядку денного були організація навчального та виховного процесу в 2 семестрі 2020-2021 навчального року і моніторинг стану здоров’я студентів в умовах адаптивного карантину.  Відповідно до графіка навчального процесу з 1 лютого розпочато онлайн навчання в 2 семестрі, а з 8 лютого студенти 1 курсу розпочали навчання в аудиторіях. Виникає необхідність моніторингу та контролю стану здоров'я, перебування в гуртожитку і на заняттях. 

   Декан факультету Анатолій Остапчук звернувся до наставників з інформацією про необхідність 100 % забезпечення присутності на заняттях не залежно від форми їх проведення, своєчасної подачі звітів про стан здоров’я студентів, ліквідації академічної заборгованості.
   Заступник декана Лариса Карпенко ознайомила наставників з графіком чергування в гуртожитку та наголосила на необхідності перевірки дотримання правил проживання в гуртожитку в умовах адаптивного карантину.
   Заступник декана Людмила Гречанюк проінформувала наставників та старост про терміни ліквідації академічних заборгованостей і звернула увагу на недопущення втрати контингенту студентів.
   Кожен наставник прозвітував про присутність студентів групи на парах та причини відсутності, тих хто не приступив до занять, а також виявлені випадки захворювання на Covid.
   Під час засідання були обговорені інші питання організації навчального та виховного процесу на факультеті.
 
Лариса Карпенко, заступник декана
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook