Про роботу педагогічної ради коледжу

29 грудня 2020 року

 

123 грудня відбулося останнє в поточному році засідання педагогічної ради коледжу онлайн.

Традиційно щороку в нашому закладі проходить церемонія нагородження переможців премії «СОВА». На жаль, цей рік приніс нам багато випробувань. Карантинні заходи не дозволили зустрітися в теплому колі колективу, рідних та друзів.

Не було святкового концерту, гучної музики та дзвінкого сміху, але ми зуміли зберегти теплі спогади та емоції, щоб відсвяткувати цей день, хоч і за моніторами комп’ютерів. Отож, номінантами премії «СОВА» 2020 року стали:

  • Викладач року – Людмила БІЛАН;
  • Куратор року – Віталій СКАСКІВ;
  • Студенти року – Юрій ЦЕПЛІЦЬКИЙ та Соломія ЛОМНИЦЬКА.

22233

Щиро вітаємо переможців!

Продовжили засідання педради привітанням нашого грудневого ювіляра – Святослава ЛУЦІВА. Користуючись нагодою, Світлана ПИЛИПИШИН також привітала працівників з нагоди професійного свята.

4444

Відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН не зупинялась на поточних питаннях роботи коледжу за останні місяці, оскільки 16 грудня в.о. директора детально проаналізувала основні напрями діяльності у 2020 році у звіті «Про результати діяльності ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» у 2020 році та завдання колективу на 2021 рік». Очільниця коледжу висловила вдячність усьому колективу за плідну працю протягом року, а також привітала колектив з прийдешнім Новим Роком та Різдвяними святами!

5

Наступний доповідач – Олег КАЛАТАЛО – коротко підбив підсумки роботи щодо виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» за 2015-2020рр. Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України». Заступник директора запропонував затвердити звіт про виконання програми. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно.

Наступний виступ – звіт головної бухгалтерки Мирослави ГАХОВСЬКОЇ про фінансовий стан коледжу. Приємно було почути, що в новий рік заходимо без боргів: зарплата працівникам і стипендія студентам виплачені повністю. Доповідачка запропонувала розглянути та затвердити фінансовий звіт педагогічною радою. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно.

6

Відповідно до порядку денного Наталія КРАМАР коротко описала «мінуси» незадекларованої праці та шляхи притягнення до відповідальності порушників податкового законодавства.

Наступною виступила Наталія БІЛАН, коротко окресливши позитивні сторони використання засобів проєктної технології для формування освітнього середовища з іншомовної підготовки студентів.

У різному Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я та плідної праці у новому році!

Секретарка педагогічної ради,
Галина ПАНЬКІВ
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook